MBA in boekhouding en financiën

Algemeen

18 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Boekhouding en financiën zijn een essentiële zakelijke functie in elk bedrijf of bedrijf en een goede werking van de afdeling boekhouding en financiën is cruciaal voor de potentiële groei. In elke organisatie houdt de afdeling Accounting en financiën zich bezig met financiële planning, monitoring en accounting. Een Finance Manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse rapportage, het analyseren van targets, maandelijkse rapportage, prognoses en het monitoren van de cashflow. De specialisatie Pathway in Accounting en Finance zal zich concentreren op de financiële staat, effecten en wisselcommissies, ratio en financiële analyse, financiële besluitvorming en financieel risicobeheer. Tijdens de studie zullen de studenten ook worden blootgesteld aan de GAAP- en IFRS-principes.

De éénjarige MBA (Master of Business Administration) in Accounting en Finance is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor professionals die uitkijken naar een geweldige carrière op het gebied van boekhouding en financiën. Na voltooiing van het programma, zullen de studenten een postdoctoraal diploma in boekhouding en financiën krijgen van Cambridge International Qualifications, UK en een MBA in Accounting and Finance van Universdiad Catolica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven bij de MBA in Accounting en Finance zullen de kernmodules uitvoeren voor internationale human resources, strategisch verandermanagement, strategisch management en leiderschap en operationeel management en gespecialiseerde modules in Management Accounting, Finance en Financial Risk Management in het eerste deel, terwijl in het tweede deel de studenten volgen de module Socio-economische - juridische omgeving en een scriptiewerk.

UCAM - CIQ duaal certificeringsprogramma

De dual-certificering MBA-programma bij ESBF zal worden gefaciliteerd door gerenommeerde faculteit met tientallen jaren ervaring in het domein. Tijdens het programma worden de studenten blootgesteld aan branchespecifieke case studies, bedrijfssimulaties en extempore. Alle studenten die zich inschrijven voor het MBA-programma hebben toegang tot de bibliotheek van Exeed School of Business and Finance , Ebrary-toegang met duizenden tijdschriften en boeken, regelmatige bezoeken van industrieleiders en carrièrebeurzen

Tijdens het programma kan de student lid worden van een sportclub, een ondernemerschapsclub en een professionele ontwikkelingsclub. Als onderdeel van het programma bezoeken de studenten innovatiecentra, grote organisaties, accelerators en veelbelovende startups in de VAE. De student heeft ook de mogelijkheid om een in company career fair bij te wonen met deelname van de beste bedrijven in de VAE. Na voltooiing van het programma heeft de student de mogelijkheid om de universitaire convocatie bij te wonen op de campus van UCAM, Murcia, Spanje.

London Leadership Workshop

Alle studenten die het eerste deel van het programma hebben voltooid, zullen naar de stad Londen reizen, waar ze een intensieve leiderschapsworkshop en een industriële tour zullen volgen.

Over UCAM (Universdiad Catolica de Murcia) - Katholieke Universiteit van Murcia

UCAM is een universiteit met excellentie uit Murcia, Spanje. Gestart in het jaar 1995, heeft UCAM een actieve studentbasis van 21.000 studenten en een academisch personeel van meer dan 1000. Het MBA-programma bij UCAM, Murcia, Spanje is geaccrediteerd door ANECA en de universiteit is lid van ENQA, Universia en ERE. UCAM heeft een strategisch partnernetwerk van meer dan 300 universiteiten waaronder Stanford, de National University of Singapore en National Technological University. UCAM heeft een strategische bedrijfsovereenkomst met toonaangevende bedrijven, waaronder Coca Cola, Microsoft, Soft en SAP. Beschouw als de Universiteit van sport, UCAM heeft meer dan 20 Olympiades als zijn alumni.

Over CIQ

Cambridge International Qualifications is een internationale uitgeversorganisatie in het Verenigd Koninkrijk. CIQ kent professionals over de hele wereld toe op management en technologie en heeft een progressief partnerschap met vooraanstaande universiteiten over de hele wereld. CIQ is lid van de European Association for Quality Assurance in het hoger onderwijs en de programma's van CIQ zijn goedgekeurd door TQUK en NCFE. CIQ is ook een zakelijke leerpartner van meer dan 100 organisaties over de hele wereld.

Programmaoverzicht - Deel A

Het deel A bestaat uit zes modules waaruit vier modules kern zijn terwijl twee gespecialiseerde modules zijn. De zes modules worden over een periode van zes maanden afgeleverd. Alle studenten die deel A voltooien, behalen 40 ECTS, wat overeenkomt met 120 Britse Credits.

  • Internationaal Human Resource Management
  • Strategisch verandermanagement
  • Strategisch management en leiderschap
  • Operations Management
  • Management Accounting en Financieel Management
  • Financieel risicobeheer

Programmaoverzicht - Deel B

Deel B bestaat uit een verplichte module en een scriptiewerk. Het deel B duurt zes maanden en alle cursisten voltooien deel A en deel B wordt beloond met een diploma in MBA in Accounting en Finance van UCAM Spain en behaalt 60 ECTS (European Credit Transfer System) wat gelijkwaardig is tot 180 Britse credits.

  • Sociaaleconomisch - Juridisch milieu
  • Thesis werk

Bezorging - Online:

Het programma zal worden geleverd via een geavanceerd online leersysteem en alle studenten hebben toegang tot internationale tijdschriften en boeken. Alle programma's worden door de internationale faculteit afgeleverd en studenten kunnen de live lezingen van senior internationale faculteiten bijwonen door in het systeem in te loggen. Alle sessies worden opgenomen en de studenten kunnen in de vrije tijd naar de hoorcolleges luisteren. De LMS heeft een optie voor twijfelverheldering en online klasactiviteiten. De lessen worden twee keer per week (zondag en dinsdag) gedurende drie uur gegeven.

Bezorging - Klaslokaal:

Voor de studenten die een Exeed School of Business and Finance willen bijwonen, Exeed School of Business and Finance elke vrijdag sessies op de campus in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten. Alle sessies worden verzorgd door hogere faculteiten. Alle leerlingen krijgen ook toegang tot het ultramoderne leersysteem met een optie voor het uploaden van opdrachten en referentiemateriaal en tijdschriften.

Toewijzing en beoordeling:

UCAM - ESBF volgt opdrachtgerichte beoordelingsbenadering en de student moet na elke module een opdracht indienen.

Beurs:

Om voortdurend leren aan te moedigen en onderwijs voor iedereen te ondersteunen, biedt UCAM - ESBF studiebeurzen aan voor werkende professionals. Studenten kunnen gebruik maken van een beurs van maximaal 20% op basis van academische prestaties en werkprofiel.

Documenten voor evaluatie:

Alle studenten die interesse hebben om lid te worden van het UCAM - ESBF-programma, kunnen hun kandidatuur laten beoordelen door hun documenten in te dienen, waaronder het laatste exemplaar, een kopie, een CV en een kopie van het paspoort naar info@esbfedu.com

intake:

UCAM - ESBF volgt een modulaire / rotatie-intake en studenten kunnen de toelating nemen aan het begin van elke module. Voor toegangsondersteuning mail je jouw vragen naar info@esbfedu.com

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Lees meer

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Lees Minder
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Saoedi-Arabië online , Singapore Online , Bahrein Online , India Online , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Maleisië Online , Londen , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Meer Minder