MBA in internationaal e-supply chain management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het supply chain-veld maakt tegenwoordig een snelle transformatie en groei door. Nieuwe technologieën en IT-verbeteringen zoals AI, blockchain, robotica, machine learning en cloud computing hebben een enorme invloed op de supply chain-logistiek en -beheerindustrie, evenals op ons leven.

Het is niet zo dat de supply chain management-sector tegen 2025 naar verwachting 24,532 miljard dollar zal bereiken, met een samengestelde jaarlijkse groei van 9,7% tussen 2018 en 2025 volgens Allied Market Research. Al deze ontwikkelingen vertalen zich in een versnelling en lagere kosten van bezorgdiensten, plus een verbetering van de betrouwbaarheid van de diensten. De logistiek en supply chain-industrie is ongetwijfeld niet meer dezelfde als tien jaar geleden en kent nog steeds een snelle transformatie in alle sectoren. Daarom wordt technologie niet als een marktvoordeel beschouwd voor de meest technisch onderlegde bedrijven, maar als een standaard op algemeen niveau. Het is daarom essentieel voor belangrijke spelers in de sector om te anticiperen op de invloed van de nieuwste innovaties op hun toeleveringsketens en dienovereenkomstig te profiteren van de nieuwe technologie.

Door deze dubbel geaccrediteerde MBA te volgen, krijgen de studenten toegang tot een betrouwbare en praktische opleiding op het gebied van supply chain management en onderzoeken ze de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, met als doel deze bewust te kunnen gebruiken en toepassen in hun professionele leven.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Programma Curriculum

 1. Strategie en globalisering
 2. Leiderschap en personeelsbeheer
 3. Operationeel beheer en handel
 4. Internationale marketing
 5. Financieel en economisch beheer
 6. Ondernemerschap en innovatie
 7. Zakelijk spel
 8. Nieuwe technologieën en optimalisatie van SCM
 9. Inkoop- en inkoopstrategie in de SCM
 10. Distributie, opslag, behandeling, transport en reverse logistiek in de SCM. Aandelen beheer
 11. Kwaliteit, productiviteit en operaties
 12. Laatste masterproject

Het afstudeerproject van de masteropleiding is geschreven als een businessplan of een case study voor een bestaand bedrijf. Dit is een uitstekende gelegenheid voor de studenten om hun zakelijke ideeën te ontwikkelen en ze leven te geven, omdat de projecten worden begeleid en begeleid door enkele van de beste professionals in het veld. We moedigen onze studenten sterk aan om te profiteren van het masterproject om hun grenzen te verleggen door het te gebruiken als oefening voor ondernemerschap.

Het project kan individueel of in groep worden uitgevoerd.

Student profiel

 • Professionals in logistiek en supply chain-gebieden die hun kennis en vaardigheden willen bijwerken met de beste professionals in de sector.
 • Ondernemers die een gedetailleerd beeld willen krijgen van de supply chain, operaties en logistieke managementaspecten, samen met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën die op de markt beschikbaar zijn.
 • Pas afgestudeerden die zich willen specialiseren op het gebied van supply chain management met een innovatieve en unieke aanpak, waardoor ze een concurrentievoordeel kunnen behalen bij toetreding tot de arbeidsmarkt.

accreditatie

Dual Degree in e-Supply Chain Management

 • MBA in International e-Supply Chain Management door BEBS Barcelona Executive Business School
 • Master's degree in International e-Supply Chain Management door UCAV (Katholieke Universiteit van Ávila)

BEBS is een particuliere bedrijfsschool die hoger onderwijs biedt dat wereldwijd geldig is, en het is ook lid van de Association of Business Schools in Spain (AEEN) en het Private Higher Education van de Europese Unie (EUPHE).

Vereiste documenten

 1. Actueel CV (CV)
 2. Motivatiebrief
 3. Paspoort of ID-kopie
 4. Bachelor diploma
 5. Academisch record (Transcript / cijfers)
 6. IELTS 6.0 of gelijkwaardig, zoals TOEFL of vooropleiding in het Engels
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Lees meer

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Lees Minder