MBA in leiderschap in het onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bedankt voor je interesse in de MBA in Education Leadership aan de Indiana State University. Dit is een uniek programma dat is ontworpen in samenwerking met het Scott College of Business, het Bayh College of Education's Department of Education Leadership en de Woodrow Wilson National Fellowship Foundation. Het doel van dit opwindende MBA-programma is het werven en voorbereiden van een nieuwe generatie onderwijsleiders die over de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen beschikken om het leren op de Indiase scholen aanzienlijk te verbeteren.

Dit unieke programma is exclusief ontworpen voor werkende professionele opvoeders die door de leiders van het schooldistrict in Indiana de competenties hebben die essentieel zijn voor het effectief leiden van de basisscholen in Indiana. Het programmaontwerp stelt u in staat om het programma in 14 maanden af te ronden met behoud werkgelegenheid binnen uw schooldistrict. Bovendien ontvangen de voor het programma geselecteerde studenten een fellowship van de Woodrow Wilson National Fellowship Foundation die alle kosten dekt die verband houden met het voltooien van het programma.

Deze door AACSB geaccrediteerde MBA wordt ondersteund door de uitstekende faculteit van het Scott College of Business en het door NCATE geaccrediteerde Bayh College of Education's Department of Education Leadership. Na succesvolle afronding van de MBA in Education Leadership, zullen afgestudeerden voldoen aan de vereisten voor de Indiana Building-Level License.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to Scott College of Business at Indiana State University! In late 2009, our College was named after Donald W. Scott in recognition of Don and Susan Scott’s generosity and support. With the sup ... Lees meer

Welcome to Scott College of Business at Indiana State University! In late 2009, our College was named after Donald W. Scott in recognition of Don and Susan Scott’s generosity and support. With the support of the Scott family and many other friends and alumni, the Scott College of Business is positioned for continued success and advancement of our mission and our vision. Lees Minder