Executive MBA - gecombineerd programma

DSM Assessment

Onze MBA is afgestemd op u en uw individuele ontwikkelingsbehoeften, om ervoor te zorgen dat u afstudeert met de vaardigheden en het vertrouwen om een ​​agile en veerkrachtige bedrijfsleider van de toekomst te worden. De nadruk ligt op de tools en kennis die in de praktijk worden gebruikt om de complexe strategische en operationele uitdagingen in onze wereldeconomie het hoofd te bieden. Deze echte focus geeft u de mogelijkheid en het vertrouwen om innovatieve oplossingen te maken voor de uitdagingen waar u nu en in de toekomst voor staat. Onze leeraanpak is daarom gecentreerd rond de toepassing van theorie op de praktijk.

Alle afgevaardigden moeten hun leiderschapsvaardigheden ontwikkelen door dergelijke principes toe te passen op zakelijke uitdagingen en problemen in de praktijk

11 Voordelen van het Executive MBA - gecombineerd programma

Hoger verdienvermogen - MBA-afgestudeerden hebben hogere salarissen.

Meer carrièrevooruitzichten: met een MBA krijgt u toegang tot meer kansen op werk en betere promotiekansen.

Wereldwijde erkenning - Een MBA wordt overal ter wereld algemeen erkend als het onderscheid in bedrijfseducatie en een ingang voor leidinggevende posities.

Ontwikkel expertise - De MBA zal uw professionele expertise opbouwen

Professionele ontwikkeling - Een MBA vertegenwoordigt een grote investering in uw professionele ontwikkeling, waardoor uw leiderschap en zakelijke vaardigheden worden verbeterd.

Ontwikkel ondernemerschap - Met een MBA kunt u de vereiste kennis en werkwijzen verkrijgen die nodig zijn om uw eigen bedrijf mogelijk te ontwikkelen en te exploiteren.

Netwerkmogelijkheden - Ons MBA-programma maakt de weg vrij voor interactie met toekomstige bedrijfsmanagers en leidinggevenden over de hele wereld.

Flexibiliteit - Onze MBA is zeer flexibel. Je kunt ervoor kiezen om volledig online te studeren of om elk semester een korte intensieve workshop bij te wonen. Dit betekent dat je je huidige verplichtingen kunt bestuderen.

Geloofwaardigheid - Een afgestudeerde MBA toont aan potentiële partners / collega's / werkgevers dat u zeer bekwaam en toegewijd bent aan uw branche.

Lidmaatschap van het Institute of Leadership and Management en het behalen van het ILM level 7 Certificate in Leadership

Voltooiing van het ATHE Level 7 Strategic Leadership Diploma, een uitstekende combinatie van professionele en academische kwalificatie in slechts 18 maanden

Cursusstructuur

De Executive MBA - gecombineerd programma bevat belangrijke componenten die voor grote flexibiliteit zorgen . Deelnemers krijgen toegang tot ons online leerplatform voor toegang tot alle cursusbronnen, uitgebreide bibliotheek, forumdiscussies en tutorondersteuning. Alle afgevaardigden krijgen een tutor toegewezen die hen gedurende het hele programma ondersteunt en feedback, advies en begeleiding biedt. Afgevaardigden hebben ook toegang tot een professioneel forum waar ze ideeën en synergie kunnen uitwisselen met andere afgevaardigden.

Deelnemersprofiel

Ons Executive MBA - Gecombineerd Programma trekt een aantal deelnemers aan uit verschillende sectoren en landen. Dit betekent dat je naast senior executives, leiders, managers met zakelijke ervaring, uitdagingen en praktijken zult studeren die zeer divers zijn. Dit verbetert de leeromgeving en biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken en professionele relaties op te bouwen. Er zullen kansen zijn via de discussieforums, trainingsworkshops en samenwerkingsprojecten om te profiteren van gedeelde kennis en ervaringen.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een eerste graad of een gelijkwaardig diploma hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving. Degenen die Engels als tweede taal hebben, moeten een IELTS 6.0 hebben zonder vaardigheden onder 5,5 of een gelijkwaardige kwalificatie. Neem contact met ons op als u uw ervaring en opleidingsachtergrond wilt bespreken om te beoordelen of dit programma geschikt voor u is.

Deel 1: - ILM Level 7 certificaat in leiderschap en management

Het ILM Level 7-certificaat in leiderschap en management bestaat uit één verplichte eenheid die vereist dat de lerende een op gegevens gebaseerde, op onderzoek gebaseerde aanpak van hun managementontwikkeling hanteert. Je gaat samenwerken met je mentor om je leiderschapsvaardigheden en -competenties te onderzoeken, een beoordeling van leiderschapsprofielen te voltooien en een beoordeling van je vaardigheden en ontwikkelingsgebieden uit te voeren. U ontvangt ook een ILM-lidmaatschap als onderdeel van dit programma.

Deel 2 - Niveau 7 Postdoctoraal diploma in strategisch bedrijfsmanagement

Level 7 Postgraduate Diploma in Strategic Business Management is een uitgebreid programma voor senior managers en bedrijfsleiders uit alle sectoren. Deze kwalificatie markeert voor elke werkgever of bedrijf dat de leerling over hoogwaardige vaardigheden beschikt die van toepassing zijn op het niveau dat nodig is voor hogere leidinggevenden in een organisatie. Bedrijven vereisen dat hun leiders en managers een goed begrip hebben van de strategische planning, strategieën voor het motiveren van werknemers, nauwkeurig afgestelde leiderschapsvaardigheden en een goed begrip van de factoren die organisaties in staat stellen om concurrerend te blijven en de bedrijfsgroei te bevorderen. Je bestrijkt eenheden die 120 credits halen op masterdiploma. Dit programma stelt studenten in staat om dergelijke vaardigheden te ontwikkelen, omdat studenten die door eenheden aan dit programma werken, hun kennis van uitvoerende vaardigheden zullen ontwikkelen.

Deel 3: Master of Business Administration (Executive) Top-Up

Nadat u deel 1 met succes hebt voltooid

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op August 19, 2018
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd, Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,500 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen