MBA in management en administratie van digitale bedrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het management van een bedrijf heeft tegenwoordig professionals nodig met kennis van management en administratie, maar ook met digitale vaardigheden. Jij, die al professionele ervaring hebt, wordt de manager van de toekomst met deze unieke Master in de markt

De masteropleiding van de Katholieke Universiteit van Murcia -UCAM- en Spain Business School in Management and Administration of Digital Companies (MDBA) heeft tot doel de geïnteresseerde volledige kennis te bieden in bedrijfskunde, de klassieke MBA, met de variant die de update integreert aan digitale bedrijven, terwijl ze zowel managementvaardigheden als de waarden van de juiste bedrijfsrichting ontwikkelen.

pixelSpain Business School MBAD" src="http://www.spainbs.com/Contents/Programs/Images/ucam_mdba.jpg" alt="Spain Business School MBAD" />Het programma bevat een kernblok onderwerpen over bedrijfsbeheer en -administratie, terwijl het wordt aangevuld met de digitale methode die de technische aspecten van het milieu verdiept.


Professioneel gezien zijn deze studies bedoeld om studenten, kennis, technieken, succesvolle werkwijzen en vaardigheden te bieden die bedrijven nodig hebben voor hun intermediaire en leidinggevende functies, waardoor een globale en integrerende visie op alle functionele gebieden wordt gegeven.

Het is ontwikkeld in SEMIPRESENCIAL OF ONLINE methodologie tijdens een academische cursus en het behalen van 60 ECTS aan de Katholieke Universiteit van Murcia, UCAM.

geadresseerd aan

Afgestudeerden, afgestudeerden en afgestudeerden met een ambitie om hun professionele carrière te ontwikkelen vanuit het management van bedrijven in de digitale omgeving.

Professionals met een universitair diploma die hun professionele werk op het gebied van afdelingsmanagement ontwikkelen, of strategische besluitvormingstaken ontwikkelen.

De ontvangers van de MDBA zijn al die professionals die hun carrière willen projecteren naar senior Business Management, ongeacht hun opleiding van herkomst. Bedrijfsbeheer is niet alleen een techniek, maar wordt door de praktijk verworven, maar er is specifieke training vereist om het uit te voeren. Natuurlijk zijn ze niet alleen technische kennis, maar moeten ze worden aangevuld met professionele, persoonlijke vaardigheden en een reeks waarden en ethiek die belangrijk zijn om het bedrijf tot een succes te maken.

Daarom is het perspectief van de MDBA praktijk, waarden, goed werk en training in excellentie en zelfvraag om de doelstellingen te bereiken.

Bij het ontwikkelen van online methodologie heeft u basiskennis van internet en netwerkverbinding nodig.

Krijg de doelen

Het hoofddoel van de masteropleiding in Administration and Management of Digital Companies (MDBA) is ervoor te zorgen dat studenten geavanceerde kennis verwerven in bedrijfsbeheer, de praktijk die nodig is om ze met succes toe te passen, terwijl ze management- en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen binnen van een reeks ethische en morele waarden.

vereisten

Om een dubbele universitaire graad te behalen, moet de student een erkende universitaire graad op het grondgebied hebben of, bij gebreke daarvan, een uitgebreide professionele ervaring op het gebied van master's knowledge.

methodologie

De methodiek is SEMIPRESENTIAL op de MADRID- of ONLINE-campus. Al onze cursussen hebben een sterke audiovisuele component die het leren vergemakkelijkt, als masterclasses van experts en hun aantekeningen. Bovendien wordt het aangevuld met een belangrijke praktische aanpak.

Campustoegang is 24x7 (24 uur per dag, 7 dagen per week) en voor altijd. Je zult nooit alleen zijn. Er zal altijd een tutor bij je zijn; Naast de coördinator, het hoofd van de studies en de belangrijke gemeenschap van SBS-studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas esc ... Lees meer

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales con amplia experiencia en docencia y que desean compartir sus conocimientos aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Lees Minder
Madrid , Spanje Online + 1 Meer Minder