MBA in ondernemend management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

 • MBA-programma stelt deelnemers in staat om hun vaardigheden op het gebied van ondernemerschap te ontwikkelen om succesvolle topmanagers in internationale bedrijven te worden.
 • Het programma is speciaal ontworpen voor deelnemers uit de Baltische staten en Scandinavië.
 • Het programma biedt een goede mix van theoretische kennis in combinatie met praktische resultaatgerichte training.
 • De professionele ontwikkeling van de deelnemers wordt ondersteund door een coach, die één voor één met de deelnemer zal samenwerken tijdens zijn / haar MBA-studies.
 • Het programma wordt geleverd door de grootste en meest internationale School of Business and Governance in Estland.
 • Het biedt tal van mogelijkheden voor startende ondernemingen, verschillende competities voor bedrijfsmodellen en internationale zomerscholen.
 • Een bedrijfsmatig probleemoplossend project is een integraal onderdeel van het curriculum. Het is samengesteld tijdens de studies en zal worden uitgebreid tot een masterproef.
 • Het programma kan binnen 1,5 jaar worden voltooid.
 • Het programma biedt flexibiliteit: het wordt gegeven in driedaagse sessies die eenmaal per maand worden gehouden, waardoor deelnemers buiten Estland kunnen wonen en werken.

leerplan

 • Algemene studies - bieden kennis over de componenten van de internationale zakelijke omgeving en trends in de wereldwijde business.
 • Kernstudies - omvatten een overzicht van bedrijfsinformatiesystemen, integratie van systemen en analyse van bedrijfsprocessen; kennis en vaardigheden opdoen in marketing en leiderschap.
 • Speciale studies - bieden kennis van financiële en management accounting en algemene kennis van financieel beheer en analyse om een succesvolle evaluatie van zakelijke ideeën mogelijk te maken en de groei van de waarde van het bedrijf te ondersteunen.
 • Masterscriptie - studenten krijgen ervaring met het voorbereiden van een onafhankelijk onderzoekspaper over het oplossen en oplossen van een praktisch bedrijfskundig probleem, en vaardigheden voor het toepassen van theoretische kennis bij het oplossen van praktische problemen op het niveau van academische masteropleidingen.
Semester 1 Semester 2 Semester 3
Bedrijfsontwikkeling en omgeving Bedrijfsinformatie en organisatie Financiën en beheer
Cursussen Cursussen en keuzevakken Cursussen
Persoonlijke ontwikkelingsmodule
Studiereizen
Een bedrijfsmatig probleemoplossend project - wordt uitgebreid tot een masterproef

Toekomstige carriëre

De Master of Business Administration (MBA) is ontworpen om de loopbaan te bevorderen van personen die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap. De kwalificatie leent zich voor een verscheidenheid aan carrières en is een substantiële investering die zeker zal worden weerspiegeld in het verhoogde winstpotentieel van de graadhouders. MBA-afgestudeerden hebben vaardigheden opgedaan in strategische besluitvorming, hebben hun leiderschapskwaliteiten verbeterd en zijn in hoge mate aanpasbaar aan steeds veranderende zakelijke omgevingen. MBA is een veelzijdige en waardevolle graad, waarmee je kunt kiezen tussen verschillende loopbaantrajecten - het hangt allemaal af van je doelen, ambities, vaardigheden en interesses.

Admissions

Studenten voor TalTech internationale opleidingen worden toegelaten op basis van de toelatingsdrempel. Een online interview wordt alleen afgenomen met de kandidaten die geslaagd zijn voor de voorlopige evaluatie. De maximale score voor de online sollicitatie (CV) en het interview is 10 punten. Een aanvrager die minimaal 5 punten ontvangt, wordt toegelaten.

Programma specifieke vereisten

Bachelor's degree of gelijkwaardig
Kandidaten met een achtergrond in engineering, IT, wetenschap of economie zijn van harte welkom om te solliciteren.

Om in aanmerking te komen voor de studies aan de Tallinn University of Technology , moet een kandidaat minimaal 60% van de hoogst mogelijke CGPA hebben.

Werkervaring
Het is noodzakelijk om minimaal 3 jaar werkervaring te hebben als een middle manager of een specialist.

Houd er rekening mee dat voor kandidaten die werkzaam zijn bij een bedrijf buiten de EU, het ook verplicht is om een officiële verklaring te overleggen waarin de werknemersstatus wordt bevestigd, samen met contactgegevens van de werkgever voor het uitvoeren van een online verwijzingsgesprek.

De voorkeur zal worden gegeven aan kandidaten die verwachten actief te blijven werken gedurende de studies.

Notitie! Wanneer u het online sollicitatieformulier in DreamApply aanvraagt en invult, dient u uw werkervaring en vooropleiding gedetailleerd te beschrijven, aangezien dit formulier wordt beoordeeld op uw cv. Voeg informatie toe over de opleidingen die je hebt afgerond, waar en wanneer je hebt gestudeerd; maak een lijst van uw werkervaring, waar en in welke functies u hebt gewerkt, neem belangrijke verantwoordelijkheden op, geef de tijdlijn van uw werkervaring op.

Online interview

Onderwerpen behandeld tijdens het interview:

 • Vooropleiding, werkervaring, carrière en hun connectie met het MBA-programma Entrepreneurial Management.
 • Motivatie om in het programma te studeren, het doel van de studies en redenen om voor dit programma te kiezen, inclusief alternatieven.
 • Hoe draagt het slagen voor het MBA-programma Entrepreneurial Management bij aan uw persoonlijke carrière?

Duur van het interview is 10-15 minuten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Lees meer

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Lees Minder