MBA in ondernemerschap

Rector van Vilnius University van Vilnius University

Vilnius University Business School is er trots op de eerste instelling in Noord-Europa te zijn die een MBA in ondernemerschap aanbiedt. MBA-programma's trekken het beste en het helderste van over de hele wereld aan en we zijn blij om deze integrale educatieve ervaring naar Litouwen te brengen. Vilnius University Business School werd opgericht om zowel lokaal als in de regio voorop te lopen in ondernemerschapsonderwijs. De nieuwe MBA in Entrepreneurship zal ons verder helpen bij het vervullen van onze missie om zakelijke professionals op te leiden die bijdragen aan de economische ontwikkeling van ons land.
Artūras Žukauskas, professor
Rector van Vilnius University van Vilnius University

Directeur bedrijfsvoering

We moeten de definitie van wat een ondernemer is uitbreiden en niet alleen focussen op jonge mensen die wereldveranderende bedrijven willen creëren. Tegenwoordig is de ondernemer iemand die een mogelijkheid ziet om waarde te creëren voor het omvormen van de werknemersmaatschappij in een ondernemende samenleving. Door de oriëntatie te verschuiven naar een ondernemerschapsprogramma, naar meer innovatie en uitdagingsgedreven modellen en een curriculum aan te nemen dat meer gebaseerd is op projectmatig leren, dragen we bij aan de oprichting en ontwikkeling van deze Ondernemersmaatschappij. Wat we nodig hebben, zijn ondernemers in elk deel van de organisatie, mensen die zich richten op het identificeren van nieuwe kansen, het creëren van steeds meer waarde voor zichzelf en de maatschappij. En het maakt niet echt uit of deze organisatie een bedrijf, een openbare organisatie of een NGO is. Volgens Klaus Schwab moeten we een toekomst vormgeven die voor ons allemaal werkt door mensen voorop te stellen en hen de kracht te geven. Deze MBA in Entrepreneurship is een programma dat helpt om mensen te bekrachtigen.
Birutė Miškinienė, PhD
Vilnius University Business School Director

Programmadirecteur

MBA Ondernemerschap aan de Vilnius University Business School is ontworpen om rekening te houden met de meest actuele wereldwijde trends in ondernemerschapsonderwijs. Het is het resultaat van jarenlang overleg tussen de Vilnius University Business School en toonaangevende instellingen op het gebied van ondernemerseducatie uit Duitsland, Nederland, Israël en de VS. Het programma omvat alle essentiële aspecten van het creëren van ondernemingen: ontwikkeling, financiën, marketing, communicatie, operaties en leiderschap. Afgestudeerden van de MBA in ondernemerschap aan de Vilnius University Business School zullen goed toegerust zijn om hun ideeën om te zetten in actie en waarde te creëren voor hun klanten, partners en de maatschappij.
Aistė Ptakauskė, universitair hoofddocent
Directeur van het programma

Een jaar durende reis naar uw succes

  • Ondernemersmentaliteit voor het bereiken van uw levensdoelen.
  • Actieleren, projectmatige studiemethoden met de nadruk op persoonlijke ontwikkeling.
  • Sterk netwerk van sociale partners.
  • Hoorcolleges worden gegeven volgens een flexibel schema.
  • Een multinationale omgeving.
  • Het enige MBA-programma in ondernemerschap in de Baltische staten.

Toelatingseisen

  • Sterke motivatie en beschikbaarheid / vaardigheid om ondernemerscompetenties te verwerven.
  • Een bachelor diploma.
  • Ten minste 3 jaar werk- of managementervaring.
  • C1-niveau in het Engels.

Toepassing

Bij het aanvragen van het MBA-programma in ondernemerschap, moet de aanvrager een kopie van een bachelordiploma met een academisch transcript, een CV en een sollicitatiebrief in het Engels indienen. Als de toelatingscommissie beslist dat de kandidaat in aanmerking komt voor het programma, wordt de kandidaat uitgenodigd voor een interview op de Vilnius University Business School.

EU-studenten / landen: 8.870 EUR

niet-EU studenten / landen: 9.750 EUR

"Ondernemerschap is de motor die innovatie, tewerkstelling en economische groei van brandstof voorziet, maar alleen door een omgeving te creëren waarin ondernemerschap goed kan gedijen en waar ondernemers nieuwe ideeën kunnen uitdragen en anderen kunnen helpen, kunnen we ervoor zorgen dat veel van de wereldkwesties niet zullen verdwijnen."

Klaus Schwab, professor

Oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum en de Schwab Foundation for Social Entrepreneurship

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 semesters
Voltijd
Prijs
8,870 EUR
EU-studenten / landen: 8.870 EUR; niet-EU studenten / landen: 9.750 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum