MBA in ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ondernemerschap is een van de snelstgroeiende studiegebieden in business schools in de VS Meer dan 65% van de millennials heeft een groot belang bij het ondernemerschap.

Om aan deze groeiende interesse te voldoen, start Meredith vanaf zomer 2018 een concentratie in ondernemerschap en familiebedrijf . Daarnaast biedt het MBA-programma een certificaat in ondernemerschap en familiebedrijf , inclusief een 'opstartkamp' voor studenten die het postgraduaat behalen.

"Hoewel de meeste ondernemersprogramma's zich richten op de opwindende 'eenhoorn'-startups met een hoog groeipotentieel, biedt Meredith College een geweldige omgeving voor de pragmatische en praktische' alledaagse 'ondernemer." Kristie Ogilvie, Dean, School of Business

Waarom ondernemerschap bij Meredith studeren?

  • Verkrijg de tools om een ​​concurrerend bedrijfsmodel te ontwikkelen voor een nieuw start- of groeiplan voor een bestaand bedrijf.
  • Meer informatie over bronnen die beschikbaar zijn voor potentiële en bestaande bedrijfseigenaren en hoe u risico's kunt beperken.
  • Strategieën ontwikkelen voor marketing, verkoop en marktniches.
  • Vergroot je vermogen om met creatieve oplossingen te komen
  • Leer hoe u uw ideeën effectief kunt communiceren en uzelf kunt verkopen

Of u nu van plan bent om uw eigen bedrijf te starten, of gewoon de vaardigheden wilt ontwikkelen die u zoekt in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag, de Meredith-programma's zullen u voorbereiden om te slagen in uw carrière.

Om de concentratie te verdienen, voltooit u de Meredith MBA van 33 studiepunten met drie keuzevakken voor ondernemerschap en familiebedrijf als aanvulling op de 24 uur van de belangrijkste MBA-cursussen. Het certificaat is een 10-uur durende programma dat bestaat uit het bootcamp en drie keuzevakken voor ondernemerschap.

Ondernemerschap en familiebedrijfsconcentratie - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 studiepunten)

Ondernemerschap en familiebedrijfsconcentratie Aanvullende cursussen (9 studiepunten)

  • MBA - 626: bedrijfsplanning en ontwerp (3 cr.)
  • MBA - 627: Ondernemersfinanciering en -strategie (3 cr.)
  • MBA - 628: Managing a Growing Venture (3 cr.)

Curriculumvereisten en cursusbeschrijvingen kunnen bij elke catalogus worden gewijzigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Lees meer

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited