AACSB Accredited

Ondernemerschap is een van de snelstgroeiende studiegebieden in business schools in de VS Meer dan 65% van de millennials heeft een groot belang bij het ondernemerschap.

Om aan deze groeiende interesse te voldoen, start Meredith vanaf zomer 2018 een concentratie in ondernemerschap en familiebedrijf . Daarnaast biedt het MBA-programma een certificaat in ondernemerschap en familiebedrijf , inclusief een 'opstartkamp' voor studenten die het postgraduaat behalen.

"Hoewel de meeste ondernemersprogramma's zich richten op de opwindende 'eenhoorn'-startups met een hoog groeipotentieel, biedt Meredith College een geweldige omgeving voor de pragmatische en praktische' alledaagse 'ondernemer." Kristie Ogilvie, Dean, School of Business

Waarom ondernemerschap bij Meredith studeren?

  • Verkrijg de tools om een ​​concurrerend bedrijfsmodel te ontwikkelen voor een nieuw start- of groeiplan voor een bestaand bedrijf.
  • Meer informatie over bronnen die beschikbaar zijn voor potentiële en bestaande bedrijfseigenaren en hoe u risico's kunt beperken.
  • Strategieën ontwikkelen voor marketing, verkoop en marktniches.
  • Vergroot je vermogen om met creatieve oplossingen te komen
  • Leer hoe u uw ideeën effectief kunt communiceren en uzelf kunt verkopen

Of u nu van plan bent om uw eigen bedrijf te starten, of gewoon de vaardigheden wilt ontwikkelen die u zoekt in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag, de Meredith-programma's zullen u voorbereiden om te slagen in uw carrière.

Om de concentratie te verdienen, voltooit u de Meredith MBA van 33 studiepunten met drie keuzevakken voor ondernemerschap en familiebedrijf als aanvulling op de 24 uur van de belangrijkste MBA-cursussen. Het certificaat is een 10-uur durende programma dat bestaat uit het bootcamp en drie keuzevakken voor ondernemerschap.

Ondernemerschap en familiebedrijfsconcentratie - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 studiepunten)

Ondernemerschap en familiebedrijfsconcentratie Aanvullende cursussen (9 studiepunten)

  • MBA - 626: bedrijfsplanning en ontwerp (3 cr.)
  • MBA - 627: Ondernemersfinanciering en -strategie (3 cr.)
  • MBA - 628: Managing a Growing Venture (3 cr.)

Curriculumvereisten en cursusbeschrijvingen kunnen bij elke catalogus worden gewijzigd.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van Meredith College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019