Read the Official Description

Ben je geboren om te leiden? De huidige economische omgeving vereist succesvolle bedrijven om middelen op een creatieve en effectieve manier te gebruiken. Er is een toenemende behoefte aan leiders die een organisatie kunnen begeleiden bij het aanpassen aan veranderende omgevingen en consumentenbehoeften. Veel bedrijven zoeken managers met sterke leiderschapsvaardigheden die zich goed aanpassen aan een veranderende omgeving.


leerdoelen

Concordia University Chicago MBA-specialisatie en het certificaat in leiderschap en verandermanagement van Concordia University Chicago zullen de bedrijfsfundamentals opbouwen die u nodig hebt om uw carrière vooruit te helpen, terwijl u zich richt op toonaangevende mensen en organisaties. De cursussen zijn bedoeld om studenten te helpen de waarde te begrijpen van een scala aan leiderschapstheorieën, de interculturele impact van leiderschapspraktijken en de complexiteit van het faciliteren van strategische verandering. Studenten ontwikkelen dienend leiderschap, interpersoonlijke en beïnvloedende vaardigheden om groepsverandering effectief vorm te geven. Afgestudeerden zullen met succes voorstander zijn van systemische verandering tijdens het realiseren van de missie van hun organisatie.


Toelatingseisen

Geen app-kosten, geen GRE vereist


leerplan

INTERNATIONALE STUDENTEN: Naast het onderstaande curriculum van het basisprogramma, zijn internationale studenten die face-to-face lessen volgen op de CUC-campus verplicht om het Seminar in het hoger onderwijs te volgen, een cursus met 3 credits.

  • De leider als trainer, mentor en coach
  • Leader Development: het cultiveren, ondersteunen en vernieuwen van de organisatie
  • Leiderschaps communicatie en besluitvorming
  • Agents of Change


Carrièremogelijkheden

  • Uitvoerend leiderschap: CEO, CMO, COO
  • Ondernemer / eigenaar van een klein bedrijf
  • Human resource manager
  • Wereldwijde manager
  • Consultant


Vraag naar MBA-afgestudeerden

Volgens het onderzoek van de Graduate Management Admission Council® van 185 bedrijven in 33 landen wereldwijd, is 87 procent van de werkgevers van plan om het aantal werkzame personen (43%) of de stijging (43%) van nieuwe MBA-aanstellingen te behouden. Eenenveertig respondenten zijn gelieerd aan bedrijven in de Fortune 500 en omvatten 22 van Fortune 100-bedrijven.

Program taught in:
Engels

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 semesters
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum