MBA-leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA-leiderschap

Het MBA-leiderschap, dat op een centrale locatie in Londen wordt gehouden, heeft een sterke focus op loopbaanontwikkeling en wordt geleverd door ervaren professoren van toonaangevende business schools over de hele wereld. Onze cursus heeft een uniek model voor peer coaching waarbij studenten buiten het klaslokaal worden ondersteund en toegang hebben tot de tutor voor elke uitdaging waarmee ze in hun werk of studie kunnen worden geconfronteerd.

Het programma is ontworpen om naast een drukke professionele rol te worden uitgevoerd en wordt gedurende een periode van 18 maanden in Executive Format geleverd. Maandelijks vindt interactief workshop-achtig lesgeven plaats gedurende een driedaags weekend op onze Londen Moorgate-campus in het commerciële centrum van Londen. Naast de basisprincipes van kernactiviteiten, legt het programma een sterke nadruk op het ontwikkelen van de gedragscompetenties van afgevaardigden. Dit wordt bereikt via een gedragsmodel op basis van gedragsmatige competentie, waarvan bewezen is dat het zeer effectief is in de bedrijfswereld. Dit omvat peer coaching die plaatsvindt tijdens de weekendworkshops, evenals afgevaardigden die voortdurend toegang hebben tot docenten die lesgeven buiten de weekendworkshops.

Tijdens de normale werkweek worden afgevaardigden aangemoedigd om regelmatig face-to-face en virtuele vergaderingen te houden met de docenten om echte problemen te bespreken die zich voordoen in hun professionele rol die verband houden met de theorie van de cursus. Deze MBA is bedoeld voor leidinggevenden in het midden- en hoger kader die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden om in steeds hogere functies te komen. Typische loopbaantrajecten zijn: van functionele rollen naar functioneel leiderschap, algemeen management of rollen op partnerniveau. Het programma is ideaal voor leidinggevenden die werkzaam zijn in de professionele dienstensector, zoals advocaten, consultants en elke professionele leidinggevende die betrokken is bij het beheren van verandering of transformatie binnen hun organisatie.

Professor Elizabeth Moore, directeur / hoofd van de MBA in leiderschap aan de University of Law Business School, heeft een internationale academische achtergrond en heeft lesgegeven aan universiteiten in de Verenigde Staten, Finland, Rusland en het VK. Na haar BA te hebben behaald aan de Columbia University , haar doctoraat aan de Universiteit van Texas in Austin, en een diploma in coaching van Cambridge University, was Doctor Moore van 2013 - 2019 hoogleraar leiderschap en leiderschapscoach aan de Hult International Business School. Sinds 2006 heeft professor Moore les gegeven aan Cambridge University , waar ze momenteel geassocieerd docent en directeur van internationale zomerprogramma's is voor haar universiteit, Hughes Hall. Ze heeft ook een aantal andere functies bekleed in de academische wereld gedurende een 20-jarige carrière, waaronder een Visiting Fellowship aan de Harvard University en het oprichten van een programma voor culturele studies aan de St. Petersburg State University in Rusland, waar ze vijf jaar lang leiding aan had. Op het gebied van leiderschap richten haar onderzoeksinteresses zich met name op authenticiteit in leiderschap en emotionele en culturele intelligentie.

Cursus benodigd heden

  • VK Bachelors diploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Studenten moeten ook minimaal vijf jaar professionele werkervaring hebben in een managementfunctie met enig budgettoezicht.
  • Aanvragen voor vrijstelling of RPL zijn niet toegestaan voor het MBA-programma.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 6 Meer Minder