MBA met een concentratie in Hospitality Management

Het Vatel Institute of Hospitality Management aan de Alliant International University

De Master of Business Administration (MBA) met een concentratie in Hospitality Management is ontworpen om studenten in slechts 18 maanden te laten afstuderen. Het is een intensieve en innovatieve graad die studenten voorbereidt om effectiever managers en leiders in de horeca te worden. Cursussen worden afgewogen tussen academische theorie en beroepspraktijk.

97807_LAWA-group-LucDelafosse-2017.jpg

Op de campus zorgen studenten voor de nodige vaardigheden op het gebied van kritisch denken, leiderschap, management en ondernemerschap die nodig zijn om te concurreren in de geglobaliseerde economie. Met ervaren docenten en kleine klassen krijgen studenten de geïndividualiseerde ondersteuning en voorbereiding die ze nodig hebben om hun ervaring om te zetten in expertise en uitmuntendheid te bereiken.

Studenten passen hun kennis direct toe door hands-on, professionele ervaring met de optie om deel te nemen aan maximaal 12 maanden betaalde, praktische training in de beste hotels en restaurants in de Verenigde Staten. Studenten hebben gewerkt in onze partnerhost hotels, waaronder: St. Regis, Four Seasons, Lodge at Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham en nog veel meer. Het Career and Employability Centre van Vatel helpt studenten bij het vinden van hun stageplaatsen.

Alliant International University is geaccrediteerd door het WASC Senior College en University Commission (WSCUC). WASC is een regionaal accreditatieorgaan dat wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

97808_LAvatel_students_class-7083.jpg

Toelatingsvoorwaarden

 1. Studenten moeten een bachelordiploma hebben. Studenten met een bachelor die niet in het vakgebied is, moeten 2 vereiste vakken volgen.
 2. Studenten moeten minimaal 6 maanden relevante gastvrijheid en toeristische ervaring hebben.
 3. Minimum Engelse taalvaardigheid voor internationale studenten is als volgt: IELTS - 6.0. TOEFL iBT - 70, PTE - 50, CAMBRIDGE - 170, CEFR - B2, iTEP Academic - 4.0, DET: 49-59.
 4. Minimale GPA is 2,75 op een schaal van 4,0.
 5. GRE of GMAT Examens zijn niet verplicht.

Elke aanvrager zal worden beschouwd op basis van zijn of haar individuele academische achtergrond en professionele ervaring. Er kunnen aanvullende toelatingsvoorwaarden van toepassing zijn. Het MBA-programma in Los Angeles is mogelijk niet voor alle aanvragers beschikbaar.

97811_Group3Photoshooting.jpg

Lengte van het programma

18 tot 24 maanden, afhankelijk van de cursusbelasting, een optionele stage en andere factoren.

Cursusaanbod en volgorde kunnen worden gewijzigd.

 • International Marketing Management
 • Organisatiegedrag en wereldwijd leiderschap
 • Strategisch management
 • Statistische analyse en modellering van bedrijven
 • Technologie voor managementbeslissingen
 • Financieel en boekhoudbeheer
 • Operations Management en Logistiek
 • Capstone of Professional Practice Internship (afgerond voor deze concentratie als Hospitality Management Paid Practical Training )
 • Verkoopbeheer voor gastvrijheid
 • Trends in gastvrijheid en toerisme
 • Ontwikkeling van loopbanen, personeel en talent in de horeca
 • Ondernemerschap in gastvrijheid

onderwijs

Het collegegeld wordt berekend per sessie / semestereenheid op $ 698 per eenheid met een totaal van 36-semestereenheden. Totaal MBA in het Hospitality and Management-programma collegegeld / kosten is $ 25.128, voor studenten die een bachelor hebben in een bedrijfsgerelateerd gebied en niet de twee voorafgaande cursussen hoeven te voltooien. Deze schatting is exclusief kosten voor boeken en benodigdheden of kamer / bord.

Voor belangrijke informatie over de onderwijsschuld, inkomsten en voltooiingspercentages van studenten die dit programma hebben bijgewoond, gaat u naar href = "https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html

Studenten moeten alle sessie- / semesterlasten tegen de vrijdag voor de toepasselijke startdatum van de sessie / semester betalen.

Deze school biedt programma's in:

• Engels

Startdatum: augustus

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op January 27, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
18 - 24 maanden
Voltijd
Prijs
25,128 USD
Totaal collegegeld. Deze schatting is exclusief kosten voor boeken en benodigdheden of kamer / bord.
Deadline
Vraag informatie aan
Registration is open
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration is open
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration is open
Einddatum

Living in Los Angeles

A Day at Vatel Los Angeles