MBA met een concentratie in Hospitality Management aan het Vatel Institute of Hospitality Management aan de Alliant International University.

De Master of Business Administration (MBA) met een concentratie in Hospitality Management is een intensief en innovatief diploma dat studenten voorbereidt om effectiever managers en leiders in de horeca te worden. Cursussen worden afgewogen tussen academische theorie en beroepspraktijk.

Op de campus zorgen studenten voor de nodige vaardigheden op het gebied van kritisch denken, leiderschap, management en ondernemerschap die nodig zijn om te concurreren in de geglobaliseerde economie. Met ervaren docenten en kleine klassen krijgen studenten de geïndividualiseerde ondersteuning en voorbereiding die ze nodig hebben om hun ervaring om te zetten in expertise en uitmuntendheid te bereiken.

Studenten passen hun kennis direct toe door hands-on, professionele ervaring met de mogelijkheid om deel te nemen aan maximaal 12 maanden full-time betaalde, praktische training in de beste hotels en restaurants in de Verenigde Staten.

Studenten van Vatel hebben gewerkt in onze partnerhostings, waaronder: St. Regis, Four Seasons, Lodge at Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham en nog veel meer. Het Career and Employability Centre van Vatel helpt studenten bij het vinden van hun stageplaatsen.

Alliant International University is geaccrediteerd door het WASC Senior College en University Commission (WSCUC) . WASC is een regionaal accreditatieorgaan dat wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.97819_Group2photoshooting.jpg

Toelatingsvoorwaarden:

 1. Studenten moeten een bachelordiploma hebben. Studenten met een bachelor niet op het gebied van business zullen verplicht zijn om 2 basiscursussen te volgen.
 2. Studenten moeten minimaal 6 maanden relevante gastvrijheid en toeristische ervaring hebben.
 3. Minimum Engelse taalvaardigheid voor internationale studenten is als volgt: IELTS - 6.0. TOEFL iBT - 70, PTE - 50, CAMBRIDGE - 170, CEFR - B2, iTEP Academic - 4.0, DET: 49-59.
 4. Minimale GPA is 2,75 op een schaal van 4,0.
 5. GRE of GMAT Examens zijn niet verplicht.

Elke aanvrager zal worden beschouwd op basis van zijn of haar individuele academische achtergrond en professionele ervaring. Er kunnen aanvullende toelatingsvoorwaarden van toepassing zijn. Het MBA-programma in San Diego is mogelijk niet voor alle aanvragers beschikbaar.

Cursusaanbod en volgorde kunnen worden gewijzigd.

 • International Marketing Management
 • Organisatiegedrag en wereldwijd leiderschap
 • Strategisch management
 • Statistische analyse en modellering van bedrijven
 • Technologie voor managementbeslissingen
 • Financieel en boekhoudbeheer
 • Operations Management en Logistiek
 • Capstone of Professional Practice Internship (afgerond voor deze concentratie als Hospitality Management Paid Practical Training )
 • Verkoopbeheer voor gastvrijheid
 • Trends in gastvrijheid en toerisme
 • Ontwikkeling van loopbanen, personeel en talent in de horeca
 • Ondernemerschap in gastvrijheid

onderwijs

Het collegegeld wordt berekend per sessie / semestereenheid op $ 698 per eenheid met een totaal van 36-semestereenheden. Studenten die geen bachelor hebben in een bedrijfsgerelateerd gebied, moeten mogelijk de twee vooraf vereiste cursussen voltooien. Deze schatting is exclusief kosten voor boeken en benodigdheden of kamer / bord.

Voor belangrijke informatie over de onderwijsschuld, inkomsten en voltooiingspercentages van studenten die dit programma hebben bijgewoond, gaat u naar https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html.

Studenten moeten alle sessie- / semesterlasten tegen de vrijdag voor de toepasselijke startdatum van de sessie / semester betalen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op November 26, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
18 - 24 maanden
Voltijd
Prijs
698 USD
per eenheid met in totaal 36 semestereenheden. Het totale MBA-tarief in het collegegeld / collegegeld voor Hospitality and Management is $ 24.985, voor studenten die een bachelor hebben in een bedrijfsgerelateerd gebied en de twee voorafgaande cursussen n
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Testimonial from the General Manager of the JW Marriott in Santa Monica, CA

A Day in the Life of a Vatel USA Student

Professors Talk about Vatel USA

Vatel-Hospitality Management-Vatel Graduates