MBA met een major in Business Intelligence / Analytics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

U bent klaar om te bewijzen dat u elk bedrijf kunt helpen groeien. Maar om aan de slag te gaan, moet u onder de knie krijgen hoe u Big Data kunt identificeren, transformeren en communiceren op overtuigende manieren die belangrijke belanghebbenden zullen begrijpen. Een programma dat u een concurrentievoordeel oplevert, zal u op weg helpen naar succes.

De MBA met een major in Business Intelligence / Analytics geeft je een basis in geavanceerde bedrijfsadministratie, terwijl je je richt op de wetenschap van bedrijfsmodellering, databasesystemen, datawarehousing, datamining en benchmarking. Je leert van Fortune 500-bedrijfsleiders en andere marktleiders die inzichten en leiderschap kunnen bieden, terwijl je hands-on werkt aan real-world projecten. Je ontwikkelt de vaardigheden om je te helpen bij het nemen van sterkere besluitvorming, lagere kosten, het optimaliseren van operaties en het ontwikkelen van nieuwe en succesvolle zakelijke kansen.

Door te leren hoe u de informatiestrategie afstemt op de bedrijfsstrategie, wordt u een gewaardeerd lid van elke organisatie en groeit uw carrière als leider.

 • MBA-kerncursussen aangeboden doordeweeks of overdag op de hoofdcampus en online. De Business Intelligence / Analytics-cursussen worden doordeweeks aangeboden op de hoofdcampus en online.
 • Het programma kan in slechts 21 maanden worden afgerond.
 • Het programma begint vijf keer per jaar en begint in augustus, oktober, januari, maart en mei.
 • Het programma wordt aangeboden in samenwerking met NSU's College of Engineering and Computing.

134139_pexels-photo-3184287.jpeg

KEMET Business Intelligence / Analytics Scholarship Competition

Het H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship van NSU in samenwerking met KEMET Electronics Corporation is verheugd om de studiebeurs te organiseren voor afgestudeerde studenten die een MBA-graad in Business Intelligence / Analytics volgen. Deze wedstrijd werd mogelijk gemaakt door een genereuze donatie van KEMET Electronics Corporation om uitstekende Business Intelligence / Analytics-studenten aan de Nova Southeastern University vooruit te helpen met een jaarlijkse prijs van maximaal $ 12.500. Naast de geldelijke voordelen van de beurs, is dit een waardevolle kans voor studenten om te werken aan real-world toepassingen van bedrijfsanalyse en feedback te krijgen van docenten en professionals uit de industrie.

Per-Olof Loof Business Intelligence / Analytics-beurs

Contact: loof.scholarship@nova.edu

H.U. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship van NSU is verheugd haar Business Intelligence / Analytics-beurs voor het jaar 2019-20 aan te kondigen. Deze beurs is mogelijk gemaakt door een genereuze donatie van de heer Per-Olof Loof.

De beurs zal gebaseerd zijn op een beoordeling van studentenaanvragers door een panel van rechters op de volgende gebieden: academische prestaties, onderzoek en studiebeurzen, gemeenschapsbetrokkenheid en professionele prestaties. Naast de huidige prestaties en prestaties zal bij de beoordeling ook rekening worden gehouden met het potentieel voor toekomstige ontwikkeling.

De beurs staat open voor alle studenten die momenteel zijn ingeschreven voor het Huizenga College MBA-programma met een concentratie in Business Intelligence / Analytics en die ten minste twee cursussen in het MBA-programma hebben afgerond. Degenen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van deze beurs, moeten het Per-Olof Loof Scholarship Application-pakket indienen.

Awardbedrag: de winnaar (s) van deze wedstrijd ontvangen een beurs van maximaal $ 12.500.

Toelatingseisen

 • Voltooide masteraanvraag voor toelating en niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50.
 • Een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of een gelijkwaardig diploma voor internationale aanvragers.
 • Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder aanwezig waren. Het transcript van de bachelordiploma van de aanvrager moet een diploma-uitreikingsdatum bevatten om te worden beoordeeld voor toelating. Als het diploma van de afgestudeerde is behaald, moet het transcript de datum van de toekenning van de graad vermelden om te worden beoordeeld voor toelating. Elektronische transcripties kunnen worden verzonden naar electronictranscript@nova.edu of per post op:
  Nova Southeastern University
  Enrollment Processing Services (EPS)
  T.a.v .: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postbus 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Andere toelatingsdocumentatie is mogelijk vereist

Buitenlands opgeleide aanvragers

 • Voor aanvragers die hun diploma buiten de Verenigde Staten hebben afgerond, moeten hun buitenlandse transcriptie worden beoordeeld door een NACES-geaccrediteerde organisatie. Een lijst van deze organisaties is te vinden op www.naces.org
 • De onafhankelijke academische evaluatie moet de graadequivalentie vermelden en een GPA-berekening (cijfergemiddelde) bevatten, evenals een kredietevaluatie per cursus.
 • De academische evaluatie moet worden voltooid voor alle niet-gegradueerde werkzaamheden en moet worden uitgevoerd op basis van originele en officiële documenten.

Engelse Taalvaardigheidseis

Alle aanvragers die hun bachelor- en alle graduaatsgraden hebben behaald aan een hogeschool of universiteit waar Engels niet de primaire instructietaal is, moeten een Engelse taaltoets afleggen. Testscores mogen niet ouder zijn dan twee jaar.

 • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) minimumscores vereist.
 • Internetgebaseerd (iBT) = 79, geautomatiseerde score = 213, papieren score = 550.
 • International English Language Testing System (IELTS) minimumscore vereist = 6.
 • Pearson Test of English (PTE) minimaal vereiste zweer = 54.
 • TALK International, School of Languages: Voltooiing van de test van niveau 9 met een score van 85% of hoger.
 • Duolingo-test van het Engels: 105 of hoger
 • Voltooiing van ENC 1101 en ENC 1102 met een cijfer 'C' of hoger van een regionaal geaccrediteerde instelling.
 • Als de bachelor- of masteropleiding in de afgelopen twee jaar volledig in het Engels is afgerond buiten de VS, is een brief van de instelling op officieel briefhoofd vereist om af te zien van de Engelse taalvereiste. In de brief moet worden vermeld dat alle cursussen in het Engels zijn gegeven.
 • Voltooiing en slagen voor ELS Level 112 Intensief programma Engels voor academische doeleinden

* Een interview kan ook vereist zijn om het huidige niveau van Engelse taalvaardigheid te bepalen, zelfs als aan de vereiste scores en richtlijnen is voldaan.

people, girls, women

getuigenissen

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lees meer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Lees Minder