MBA met een major in International Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

U bent klaar om bedrijfsleider te worden in een wereldwijde markt. Om dit te doen, moet je weten hoe je door de uitdagingen en kansen van een constant veranderende wereldeconomie moet navigeren. NSU Edge geeft u een concurrentievoordeel.

De MBA met een major in International Business bereidt je voor op de behoeften van elke startup, non-profitorganisatie of multinational die over de hele wereld actief is. U leert van bedrijfsleiders uit de Fortune 500 en andere marktleiders hoe u met succes over de grenzen heen en in verschillende culturele en institutionele omgevingen succesvol kunt managen - waardoor u een grondiger begrip krijgt van individueel overheidsbeleid en verschillende economische, politieke, sociale en culturele omstandigheden.

Daarnaast heb je een aantal mogelijkheden om praktijkervaring op te doen door opkomende markten in de klas te bestuderen, een stage te voltooien of te reizen en studeren in het buitenland met het International Field Seminar. Tegen de tijd dat je het programma voltooit, ben je klaar om te domineren op een meer globaal niveau. Het is allemaal te danken aan de NSU Edge .

Wees de internationale goeroe

Startup, non-profitorganisatie of bedrijfsgigant: de meeste ondernemingen van vandaag zijn mondiaal van opzet - of streven dat tenminste. Ze hebben allemaal leiders nodig die bedreven zijn in het navigeren door internationale wateren. Met je MBA-major in International Business ben je klaar om serieuze golven te maken.

Dompel jezelf onder in best practices internationale strategie en uitvoering vanuit je eigen klas, als werkende stagiair of door in het buitenland te studeren. Focus op succesvol grensoverschrijdend beheer. Leer hoe u door verschillende landen, culturen en institutionele omgevingen kunt navigeren. Verkrijg inzichten en details over import- en exportpraktijken. Bestudeer de tactieken om productief zaken te doen in het kader van wereldwijde monetaire systemen, individueel overheidsbeleid en verschillende economische, politieke, sociale en culturele omstandigheden.

 • MBA-kerncursussen aangeboden doordeweeks of overdag op de hoofdcampus en online. International Business-cursussen werden doordeweeks aangeboden op de hoofdcampus en online.
 • Het programma kan in slechts 21 maanden worden afgerond.
 • Het programma begint vijf keer per jaar en begint in augustus, oktober, januari, maart en mei.

Potentieel verdienen

Import / Export Manager
$ 97.942Gemiddeld salaris per jaar
Econoom
$ 99.180Gemiddeld salaris per jaar
Chief International Officer
$ 332.627Gemiddeld salaris per jaar

Bron: Salary.com

businessman, internet, continents

Toelatingseisen

 • Voltooide masteraanvraag voor toelating en niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50.
 • Een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of een gelijkwaardig diploma voor internationale aanvragers.
 • Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder aanwezig waren. Het transcript van de bachelordiploma van de aanvrager moet een diploma-uitreikingsdatum bevatten om te worden beoordeeld voor toelating. Als het diploma van de afgestudeerde is behaald, moet het transcript de datum van de toekenning van de graad vermelden om te worden beoordeeld voor toelating. Elektronische transcripties kunnen worden verzonden naar electronictranscript@nova.edu of per post op:
  Nova Southeastern University
  Enrollment Processing Services (EPS)
  T.a.v .: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postbus 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Andere toelatingsdocumentatie is mogelijk vereist

Buitenlands opgeleide aanvragers

 • Voor aanvragers die hun diploma buiten de Verenigde Staten hebben afgerond, moeten hun buitenlandse transcriptie worden beoordeeld door een NACES-geaccrediteerde organisatie. Een lijst van deze organisaties is te vinden op www.naces.org
 • De onafhankelijke academische evaluatie moet de graadequivalentie vermelden en een GPA-berekening (cijfergemiddelde) bevatten, evenals een kredietevaluatie per cursus.
 • De academische evaluatie moet worden voltooid voor alle niet-gegradueerde werkzaamheden en moet worden uitgevoerd op basis van originele en officiële documenten.

Engelse Taalvaardigheidseis

Alle aanvragers die hun bachelor- en alle graduaatsgraden hebben behaald aan een hogeschool of universiteit waar Engels niet de primaire instructietaal is, moeten een Engelse taaltoets afleggen. Testscores mogen niet ouder zijn dan twee jaar.

 • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) minimumscores vereist.
 • Internetgebaseerd (iBT) = 79, geautomatiseerde score = 213, papieren score = 550.
 • International English Language Testing System (IELTS) minimumscore vereist = 6.
 • Pearson Test of English (PTE) minimaal vereiste zweer = 54.
 • TALK International, School of Languages: Voltooiing van de test van niveau 9 met een score van 85% of hoger.
 • Duolingo-test van het Engels: 105 of hoger
 • Voltooiing van ENC 1101 en ENC 1102 met een cijfer 'C' of hoger van een regionaal geaccrediteerde instelling.
 • Als de bachelor- of masteropleiding in de afgelopen twee jaar volledig in het Engels is afgerond buiten de VS, is een brief van de instelling op officieel briefhoofd vereist om af te zien van de Engelse taalvereiste. In de brief moet worden vermeld dat alle cursussen in het Engels zijn gegeven.
 • Voltooiing en slagen voor ELS Level 112 Intensief programma Engels voor academische doeleinden

* Een interview kan ook vereist zijn om het huidige niveau van Engelse taalvaardigheid te bepalen, zelfs als aan de vereiste scores en richtlijnen is voldaan.

getuigenissen

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lees meer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Lees Minder