MBA met een major in ondernemerschap

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Je bent een ondernemer in hart en nieren - of je hebt al een bedrijf. Om als bedrijfsleider te groeien, moet je je perspectief verbreden. Behaal een concurrentievoordeel op een van de weinige scholen in het land met ondernemerschap op zijn naam.

De MBA met een major in ondernemerschap biedt u de geavanceerde zakelijke expertise die u zoekt, maar met een focus op ondernemende ontwikkeling. U leert van marktleiders die zelf winstgevende bedrijven hebben geëxploiteerd, wat u een voorsprong geeft om uw bedrijf succesvol te runnen. Je doet hands-on werk aan real-world projecten terwijl je leert hoe je moeilijke problemen oplost en wegblokkades nu oprijdt voordat ze je bedrijf doen ontsporen. Daarnaast krijg je de expertise om bedrijfsplannen te maken, deel te nemen aan adviesopdrachten voor echte bedrijven met echte problemen en een indrukwekkend portfolio op te bouwen.

Uiteindelijk leer je hoe je een bedrijf start, een bestaand bedrijf overneemt of een divisie van een grote onderneming leidt, zodat je financieel en als leider kunt groeien. Het maakt allemaal deel uit van de NSU Edge.

Vanaf winter 2020 worden alle cursussen ondernemerschap aangeboden gedurende 8 weken op zaterdag.
Elke cursus komt 4 uur bijeen van 8.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Als u minimaal 75 mijl van de hoofdcampus woont, komt u mogelijk in aanmerking voor 20% korting. Neem contact op met je studieadviseur voor meer informatie.

 • Alle professoren die lesgeven op de afdeling Ondernemerschap hebben succesvolle bedrijven geleid. Leer managementvaardigheden van een professor die het heeft geleefd.
 • MBA-kerncursussen aangeboden doordeweeks of overdag op de hoofdcampus en online. Op de hoofdcampus worden op zaterdag cursussen voor ondernemerschap aangeboden.
 • Het programma kan in slechts 21 maanden worden afgerond.
 • Het programma begint vijf keer per jaar en begint in augustus, oktober, januari, maart en mei.

entrepreneur, startup, start-up

Halmos Entrepreneurship Certificate of Excellence

Het Halmos Entrepreneurship Certificate of Excellence is ontworpen om academische excellentie en prestaties in ondernemende activiteiten buiten de klas aan te moedigen.

kwalificaties

 1. Minimaal een puntgemiddelde van 3,75 punten voor alle cursussen ondernemerschap.
 2. Studenten moeten deelnemen aan ten minste één businessplanwedstrijd. De wedstrijd moet vooraf worden goedgekeurd door de directeur van het programma voor ondernemerschap.
 3. Studenten moeten een origineel idee indienen bij hun werkgevers om een van de volgende zaken aan te pakken:
  1. Om de service te verbeteren
  2. Om de winst te vergroten
  3. Om kosten te verminderen

Voorstellen die door de respectieve werkgevers zijn geaccepteerd en goedgekeurd, moeten worden ingediend en goedgekeurd door de directeur van het programma voor ondernemerschap. Studenten die niet in dienst zijn, kunnen gebruik maken van een door de directeur geaccepteerde organisatie.

onderscheiding

 1. Bij het afstuderen ontvangen gekwalificeerde studenten een certificaat ondertekend door de decaan en de directeur van het programma voor ondernemerschap.
 2. De namen van de ontvangers van de prijs worden op een plaquette geplaatst die prominent wordt weergegeven in het Carl DeSantis-gebouw aan het H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship.
 3. Persberichten met de namen van de prijswinnaars worden elke term uitgegeven aan lokale kranten. Thuisstad kranten voor studenten van buiten de stad zullen worden geïnformeerd indien van toepassing.

people, girls, women

Toelatingseisen

 • Voltooide masteraanvraag voor toelating en niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50.
 • Een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of een gelijkwaardig diploma voor internationale aanvragers.
 • Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder aanwezig waren. Het transcript van de bachelordiploma van de aanvrager moet een diploma-uitreikingsdatum bevatten om te worden beoordeeld voor toelating. Als het diploma van de afgestudeerde is behaald, moet het transcript de datum van de toekenning van de graad vermelden om te worden beoordeeld voor toelating. Elektronische transcripties kunnen worden verzonden naar electronictranscript@nova.edu of per post op:
  Nova Southeastern University
  Enrollment Processing Services (EPS)
  T.a.v .: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postbus 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Andere toelatingsdocumentatie is mogelijk vereist

Buitenlands opgeleide aanvragers

 • Voor aanvragers die hun diploma buiten de Verenigde Staten hebben afgerond, moeten hun buitenlandse transcriptie worden beoordeeld door een NACES-geaccrediteerde organisatie. Een lijst van deze organisaties is te vinden op www.naces.org
 • De onafhankelijke academische evaluatie moet de graadequivalentie vermelden en een GPA-berekening (cijfergemiddelde) bevatten, evenals een kredietevaluatie per cursus.
 • De academische evaluatie moet worden voltooid voor alle niet-gegradueerde werkzaamheden en moet worden uitgevoerd op basis van originele en officiële documenten.

Engelse Taalvaardigheidseis

Alle aanvragers die hun bachelor- en alle graduaatsgraden hebben behaald aan een hogeschool of universiteit waar Engels niet de primaire instructietaal is, moeten een Engelse taaltoets afleggen. Testscores mogen niet ouder zijn dan twee jaar.

 • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) minimumscores vereist.
 • Internetgebaseerd (iBT) = 79, geautomatiseerde score = 213, papieren score = 550.
 • International English Language Testing System (IELTS) minimumscore vereist = 6.
 • Pearson Test of English (PTE) minimaal vereiste zweer = 54.
 • TALK International, School of Languages: Voltooiing van de test van niveau 9 met een score van 85% of hoger.
 • Duolingo-test van het Engels: 105 of hoger
 • Voltooiing van ENC 1101 en ENC 1102 met een cijfer 'C' of hoger van een regionaal geaccrediteerde instelling.
 • Als de bachelor- of masteropleiding in de afgelopen twee jaar volledig in het Engels is afgerond buiten de VS, is een brief van de instelling op officieel briefhoofd vereist om af te zien van de Engelse taalvereiste. In de brief moet worden vermeld dat alle cursussen in het Engels zijn gegeven.
 • Voltooiing en slagen voor ELS Level 112 Intensief programma Engels voor academische doeleinden

* Een interview kan ook vereist zijn om het huidige niveau van Engelse taalvaardigheid te bepalen, zelfs als aan de vereiste scores en richtlijnen is voldaan.

getuigenissen

Hallo, mijn naam is Linoy Ben Naim en ik volg momenteel de laatste klas van mijn MBA bij NSU. Afgelopen semester volgde ik een cursus genaamd Entrepreneurship and Venture Creation (ENT 5960) die onder de sectie ondernemerschap van het MBA-programma valt. De cursus was een enorme hulp bij het starten van mijn eigen bedrijf, "Petals and Tails". Ik werd niet alleen geïnspireerd door de deskundige instructie van Dr. Tworogy, maar ook door zijn uitgebreide ervaringen in het echte leven bij het starten van een bedrijf. De klas was een bijzondere favoriet en ik heb gretig deelgenomen aan alle mogelijke manieren, waaronder verschillende keren na de les blijven om de zakelijke onderneming te bespreken die ik had gekozen (en nu ben begonnen!) Met Dr. Tworoger. De uitgebreide voorbereiding van het laatste project van de klas, dat een uitgebreid bedrijfsplan en presentatie was, is grotendeels verantwoordelijk voor het bedrijf dat ik heb gecreëerd. Ik heb de zon anderhalve week niet gezien tijdens het voltooien ervan, maar die taken brachten me in de goede richting en begonnen me op de goede voet! Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus heb gevolgd en mijn droom om een eigen bedrijf te hebben, heb gevolgd.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lees meer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Lees Minder