MBA met een major in procesverbetering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Los de zwaarste zakelijke problemen van een organisatie op en je hebt carrièregoud behaald. Inzichtelijke leiders die kunnen reageren op wereldwijde druk, veranderende markten en andere bedrijfsverschuivingen door succesvolle organisatiebrede procesverbetering, hebben veel vraag.

Je MBA-major in procesverbetering richt zich op de expertise om hogere prestaties, kwaliteit en ROI te stimuleren, en bevordert tegelijkertijd een proactieve werkcultuur. Dit programma plaatst u direct achter het stuur, met een praktijkgerichte opleiding die de echte uitdagingen van bedrijven uit het gebied navigeert. Voeg de strategische zakelijke inzichten van een klassiek MBA-curriculum toe en je hebt een indrukwekkende set vaardigheden die maar weinig werkgevers kunnen weerstaan.

 • Hands-on ervaring: Los real-world uitdagingen op die worden gesteld door lokale bedrijven.
 • Bereidt u voor op drie internationaal erkende certificeringen: ASQ's Certified Six Sigma Black Belt, SME Lean Bronze en PMI's Project Management Professional.

De NSU Edge kan u een concurrentievoordeel opleveren in een druk gebied van kandidaten. Met onze MBA in procesverbetering heb je hands-on mogelijkheden om echte uitdagingen van hedendaagse bedrijven op te lossen.

Na afronding van het programma ben je bereid om voor drie internationaal erkende certificeringen te gaan zitten: ASQ's Certified Six Sigma Black Belt, SME's Lean Bronze en PMI's Project Management Professional. Met je nieuwe vaardigheden en ervaringen heb je een voorsprong op andere professionals in de branche.

 • MBA-kerncursussen aangeboden doordeweeks of overdag op de hoofdcampus en online. Procesverbeteringscursussen werden doordeweeks aangeboden op de hoofdcampus en online.
 • Het programma begint vijf keer per jaar en begint in augustus, oktober, januari, maart en mei.

Potentieel verdienen

Directeur kwaliteitsborging
$ 129.102Gemiddeld salaris per jaar
Business Process Consultant
$ 106.396Gemiddeld salaris per jaar
Vice President Total Quality
$ 211.361Gemiddeld salaris per jaar

Bron: Salary.com

businessman, production planning, control

Lean Six Sigma-certificeringen

Het Huizenga College of Business zal Lean Six Sigma-certificeringen toekennen op basis van de prestaties van studenten in de kerncursussen voor procesverbetering (PIM 5450, PIM 5455, PIM 5460 en PIM 5465).

Cumulatieve GPA

 • > = 3,65 Lean Six Sigma Black Belt
 • > = 3,25 Lean Six Sigma Green Belt
 • > = 3.0 Lean Six Sigma gele riem

people, girls, women

Toelatingseisen

 • Voltooide masteraanvraag voor toelating en niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50.
 • Een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of een gelijkwaardig diploma voor internationale aanvragers.
 • Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder aanwezig waren. Het transcript van de bachelordiploma van de aanvrager moet een diploma-uitreikingsdatum bevatten om te worden beoordeeld voor toelating. Als het diploma van de afgestudeerde is behaald, moet het transcript de datum van de toekenning van de graad vermelden om te worden beoordeeld voor toelating. Elektronische transcripties kunnen worden verzonden naar electronictranscript@nova.edu of per post op:
  Nova Southeastern University
  Enrollment Processing Services (EPS)
  T.a.v .: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postbus 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Andere toelatingsdocumentatie is mogelijk vereist

Buitenlands opgeleide aanvragers

 • Voor aanvragers die hun diploma buiten de Verenigde Staten hebben afgerond, moeten hun buitenlandse transcriptie worden beoordeeld door een NACES-geaccrediteerde organisatie. Een lijst van deze organisaties is te vinden op www.naces.org
 • De onafhankelijke academische evaluatie moet de graadequivalentie vermelden en een GPA-berekening (cijfergemiddelde) bevatten, evenals een kredietevaluatie per cursus.
 • De academische evaluatie moet worden voltooid voor alle niet-gegradueerde werkzaamheden en moet worden uitgevoerd op basis van originele en officiële documenten.

Engelse Taalvaardigheidseis

Alle aanvragers die hun bachelor- en alle graduaatsgraden hebben behaald aan een hogeschool of universiteit waar Engels niet de primaire instructietaal is, moeten een Engelse taaltoets afleggen. Testscores mogen niet ouder zijn dan twee jaar.

 • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) minimumscores vereist.
 • Internetgebaseerd (iBT) = 79, geautomatiseerde score = 213, papieren score = 550.
 • International English Language Testing System (IELTS) minimumscore vereist = 6.
 • Pearson Test of English (PTE) minimaal vereiste zweer = 54.
 • TALK International, School of Languages: Voltooiing van de test van niveau 9 met een score van 85% of hoger.
 • Duolingo-test van het Engels: 105 of hoger
 • Voltooiing van ENC 1101 en ENC 1102 met een cijfer 'C' of hoger van een regionaal geaccrediteerde instelling.
 • Als de bachelor- of masteropleiding in de afgelopen twee jaar volledig in het Engels is afgerond buiten de VS, is een brief van de instelling op officieel briefhoofd vereist om af te zien van de Engelse taalvereiste. In de brief moet worden vermeld dat alle cursussen in het Engels zijn gegeven.
 • Voltooiing en slagen voor ELS Level 112 Intensief programma Engels voor academische doeleinden

* Een interview kan ook vereist zijn om het huidige niveau van Engelse taalvaardigheid te bepalen, zelfs als aan de vereiste scores en richtlijnen is voldaan.

getuigenissen

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lees meer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Lees Minder