MBA-opleiding leiderschap & beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA in Onderwijs Leiderschap & Management


Onze MBA in Onderwijs Leiderschap & Management is ontworpen voor ervaren managers en professionals die werkzaam zijn in het onderwijs in de publieke, private en not-for-profit sector in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. In een steeds meer concurrerende mondiale omgeving, dit programma biedt educatieve beoefenaars met een kans om hun business en management vaardigheden te ontwikkelen, alsmede verbetering van hun beroepspraktijk.


Dit MBA wordt geleverd door middel van een partnerschap tussen de Business School en de Faculteit Educatie. Medewerkers van de Business School combineren uitmuntendheid in hun academische disciplines met een aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven en actief onderzoek in zowel de publieke als de private sector. Nationaal en internationaal erkend als een centrum van uitmuntendheid voor de lerarenopleiding en ontwikkeling, heeft de Faculteit Educatie van een reputatie op het snijvlak van kennis en opleiding in het onderwijs ontwikkeld.


Hoe onderscheidt dit programma?


    • Posities in een lokale host school of college om buitenlandse studenten in staat te stellen zich vertrouwd te maken met het Engels systeem en voor alle studenten te voorzien van een organisatorische basis voor onderzoek.

    • Studie bezoeken aan scholen en universiteiten in andere delen van het land.

    • De mogelijkheid om te werken met mensen uit een breed scala van achtergronden van een community of practice die we zullen aanmoedigen om door te gaan na het einde van het MBA-programma te ontwikkelen.


Wat zal ik halen uit het?


Gedurende het programma plaatsen we bijzondere nadruk op:


    • Praktische toepassing in de zakelijke wereld

    • Interactief leren

    • Team en projectmatige activiteiten

    • Persoonlijke ontwikkeling


Aanbreken van een MBA stuurt een duidelijke boodschap aan de huidige en potentiële werkgevers dat je sterk gemotiveerd om te slagen en inzetten voor je toekomstige carrière.


Naast de verbetering van uw professionele praktijk, uw bedrijf en leidinggevende vaardigheden, zult u een rijke begrip van bestaande en innovatieve praktijk in uw vakgebied te ontwikkelen. Daarnaast zult u deskundig en ervaren in relatie worden aan het brengen van verandering en organisatorische verbetering.


Modules


Strategie

Deze module is bedoeld om u te voorzien van een goed begrip van de strategische concepten en in het bijzonder het belang van duurzaam en concurrerend voordeel in het besturen van de toekomstige strategie. De impact van het ondernemingsklimaat en de interne middelen van de organisaties op de strategische planning en de keuze zal kritisch in het kader van de verwezenlijking pragmatische strategische verandering worden onderzocht.


Business Planning

Deze module introduceert een reeks analytische technieken om leerlingen te analyseren en evalueren van de financiële strategie en de afstemming met zakelijke doelstellingen, om projecten kritisch te beoordelen met behulp van diverse technieken en om risico's en technieken voor een effectief beheer te evalueren. Studenten werken in teams om business plannen te ontwikkelen als onderdeel van de evaluatie ervan.


Marketing en Service Management

Het doel van deze module is om studenten met een kritisch inzicht in de theorie en de toepassing van strategische marketing service management - relavant naar drie verschillende economische sectoren (met name publieke, private en not-for-profit).


Leren van Goed Leiderschap en Management Practice

Deze module zal worden gekeken naar de praktijk, zoals Project Management, Supervision, Evidence Based Practice, Welzijn en anderen en studenten wordt verwacht om te kijken naar goede praktijken en onderzoeken de toepasselijkheid ervan op het onderwijs.


Toonaangevende en Managing Change

Deze module zal worden gekeken naar de praktijk en de theorie van het leiden en managen van verandering en studenten in staat stellen een onderzoek naar een specifieke verandering binnen hun interessegebied te voeren.


Inclusive Leiderschap en Management van leren en onderwijzen

De module zal studenten te ondersteunen bij de ontwikkeling van inclusief beleid en de praktijk in hun eigen unieke en complexe professionele situaties, door middel van actie onderzoek waarbij actie planning, data verzamelen en analyseren en systematisch oplossen van problemen om verandering te ondersteunen. Zij zal dit doen met een bijzondere nadruk op de bedrijfsprocessen.


Kritische Onderzoek en Analyse

Deze module zal helpen ontwikkelen studenten vaardigheden van kritisch onderzoek en evaluatie van een reeks gegevens, waaronder voorafgaande onderzoek en beleid. Het begrijpen en toepassen van verschillende benaderingen voor het uitvoeren van onderzoek en het analyseren van gegevens zal een belangrijke basis voor het programma.


Management Project

Deze module vereist studenten om een ​​onderzoeksproject waarin ze van toepassing zijn kennis en vaardigheden opgedaan tijdens het programma een belangrijke business management probleem te verkennen op een dieper en meer duurzame niveau van wetenschap en om acties of aanbevelingen die waarschijnlijk om waarde toe te voegen aan het identificeren ondernemen De organisatie en / of hun gekozen gebied van onderzoek.


Waar zal ik studeren?


Het programma is gebaseerd op de Canterbury Campus.


Hoe word ik beoordeeld?


De voortgang van het programma wordt beoordeeld op een permanente basis, door middel van assessments het nemen van een aantal verschillende vormen, waaronder schriftelijke rapportages, groeps- en individuele presentaties en on-line inzendingen.


Kom ik in aanmerking?


Je moet een goede graad te hebben en hebben belangrijke management en / of professionele ervaring op het gebied van onderwijs.

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the Canterbury Christ Church University Business School Developing excellence in business and management is at the heart of what we do- whether through the qualifications we offer, or throu ... Lees meer

Welcome to the Canterbury Christ Church University Business School Developing excellence in business and management is at the heart of what we do- whether through the qualifications we offer, or through our research and consultancy activity. School leavers, experienced professionals, and international students can study a range of courses offered by the Department of Business and Management. Depending on your needs, consultancy services are provided either by our highly experienced team inthe Department of Leadership and Management Development, or our academic staff. Lees Minder