• Overzicht

Met de snelle opkomst van de Chinese economie en de toename van Chinese externe investeringen, groeit de vraag naar het internationale bedrijfsleven om de Chinese bedrijfscultuur en -praktijken te begrijpen exponentieel.

Peking Universiteit HSBC Business School's ( PHBS ) MBA-programma biedt op maat gemaakte cursussen ontworpen en geleverd door faculteit die specifiek zijn gekwalificeerd in het onderwijzen van MBA-programma's met een focus in China.

PHBS is geaccrediteerd door EFMD voor EPAS en door AACSB en is snel gegroeid in reputatie en als een centrum van internationale uitmuntendheid in Business Education.

Naast curriculumstudie hebben studenten ook de mogelijkheid om zakelijke netwerken te ontwikkelen met vooraanstaande Chinese professionals, academici, bedrijfsleiders en ondernemers.

Het programma is ontworpen voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk / de EU.

  • leerplan

PHBS UK MBA-programma is Engelstalig en deeltijds MBA met weekendlessen. Het programma bestaat uit het volgen van 16 cursussen binnen 16 maanden, twee maanden veldstudie en projectonderzoek, leidend tot de afstudeerscriptie na 6 maanden. De faculteit van het programma bestaat uit PHBS senior professoren en PHBS van Britse academici en bedrijfsbeoefenaars.

Cursussen omvatten Managerial Economics, Business Statistics, China en World Economy, Financial Accounting, Organizational Behavior, Business Communications, Human Resource Management, Entrepreneurship, Fintech: Blockchain and its Applications etc.

  • Doelstellingen van het programma

Programma's bieden managementeducatie van topkwaliteit voor studenten met een innovatieve geest op het gebied van economie, management en financiën met betrekking tot de algemene managementtheorie, in een internationale context geplaatst voor een grondig begrip van de hedendaagse mondiale bedrijfswereld.

PHBS -UK MBA-programma is niet alleen bedoeld om studenten te helpen een solide basis te leggen in de managementtheorie, managementinzichten te verwerven en effectieve managementvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om een ​​goed begrip te krijgen van de Chinese economie en markten.

  • Graadvereisten, aanvraagprocedure en toelatingsvoorwaarden

Voor meer informatie, bezoek onze website hier .

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Peking University HSBC Business School (PHBS) »

Laatst bijgewerkt op November 4, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
24 maanden
Deeltijd
Prijs
46,000 GBP
Het collegegeld voor het tweejarige MBA-programma is £ 46.000,00, te betalen in twee helften aan het begin van elk academiejaar. Het aanbieden van studiebeurzen om de kosten gedeeltelijk te dekken, zal worden overwogen voor aanvragers op basis van hun ver
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum