Dit is een tweejarig programma met een algemene focus van het management. Het programma is gericht op hoge kwaliteit professionals die zal zijn agenten van verandering door middel van een combinatie van hun creativiteit, initiatief, competentie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. De hele leerervaring is zeer interactief en biedt de beste mix van de gevallen, simulaties en interactieve lezingen om ervoor te zorgen dat de studenten krijgen zowel uit theorie en best practices van het bedrijfsleven.

mba

Het doel is om de functionele competentie elke hedendaagse manager wordt verwacht te hebben in toenemende mate de huidige complexe zakelijke omgeving te ontwikkelen. Er is een sterke nadruk op het begrijpen en beheren van moderne onderneming binnen de complexe context van Pakistan.

Het programma faculteit staat bekend om zijn vermogen om theorie en praktijk te mengen in de klas, waardoor de leerervaring veel meer verrijkend. Dit komt door hun ervaring in consulting, het onderzoeken, case-schrijven, en het werken met de directies van de verschillende bedrijven in het land Het eerste jaar van het MBA-programma richt zich op het ontwikkelen van basisvaardigheden en technieken, alsmede het stimuleren van analytische en communicatieve vaardigheden. Het tweede jaar stimuleert een meer strategische en cross-functionele benadering door middel van een verplicht 6 weken stage en een grotere focus op case-based klasgesprek.

MBA-studenten moeten een CGPA van 2,50 hebben om af te studeren. De top drie studenten worden toegekend medailles door Engro Foods Limited.

MBA Toelatingsvoorwaarden

  • Een sterke en complete aanvraag formulier weergegeven diversiteit van de sterke punten en interesses
  • 16 jaar van het onderwijs of professionele gelijkwaardigheid met academische ervaring zoals erkend door HEC
  • Een goede GMAT, GRE of FMAT (FCC beheer Aptitude Test) score
  • Een succesvol gesprek met de MBA-comité
  • Werkervaring wenselijk maar niet noodzakelijk is

Hieronder vindt u de meest recente informatie over het programma hier: http://www.fccollege.edu.pk/academics/som/mba

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
apr 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
734,920
Op locaties
Op datum
Begindatum
apr 2020
Aanmeldingslimiet

apr 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum