MBA voor leidinggevenden in Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA voor leidinggevenden in Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Overzicht

De Universiteit van Hawaï, Shidler College of Business, heeft zijn eersteklas Executive MBA-programma verzorgd, dat de topmanagers van Vietnam opleidt, begeleidt en voorbereidt, die hun leiderschaps- en managementvaardigheden willen verbeteren. Het staat bekend als VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi startte haar eerste cohort in 2001 en breidde zich in 2007 uit naar HCMC.

Website: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Dit 21-maanden durend, executive format-programma stelt deelnemers die in Hanoi of Ho Chi Minh City, Vietnam wonen in staat om full-time managementposities te behouden terwijl ze hun diploma behalen. Studenten zullen leren van een geïntegreerd, modern curriculum dat kerndisciplines bevat met geavanceerde zakelijke praktijken, waaronder innovatie en ondernemerschap, management van informatietechnologie en e-business, supply chain management, vermogensbeheer en branding. Alle lessen worden gegeven in Vietnam met een optionele zomerstudie aan de Universiteit van Hawaï in Manoa in Honolulu, Hawaii, VS. Een belangrijk kenmerk van het programma is het Business Practicum-project waarmee studenten kunnen deelnemen aan real-life consulting.

MBA voor Executives in Vietnam-programma heeft al bewezen enorm succesvol te zijn in het bevorderen van de loopbaan van veel afgestudeerden in de afgelopen 18 jaar in Vietnam. Met meer dan 700 alumni die belangrijke bedrijfsfuncties bekleden in alle economische sectoren in Vietnam en wereldwijd, biedt MBA voor leidinggevenden in Vietnam een ​​van de meest waardevolle bedrijfsnetwerken.

Met hun diploma van de Universiteit van Hawaï kunnen MBA's voor leidinggevenden in Vietnam dan ook aantonen dat zij het vertrouwen en de vaardigheden hebben om te strijden voor topfuncties, niet alleen in Vietnam, maar waar ook ter wereld.

Enkele feiten:

 • Dit is het enige AACSB geaccrediteerde programma dat wordt aangeboden in Vietnam. AACSB werd in 1916 in de VS opgericht om accreditatie te verlenen aan scholen voor het bedrijfsleven. De oprichtende leden zijn Columbia University, Cornell University, Harvard University, University of Chicago, University of Illinois, University of Pennsylvania, Yale University en andere prestigieuze universiteiten in de VS. Het is bekend dat minder dan 5% van de bedrijfsscholen wereldwijd deze elite-accreditatie hebben. Niet alle leden van de vereniging zijn geaccrediteerd.
 • In 2018, US News
 • In de grootste academische ranglijst van mondiale universiteiten geïmplementeerd door Center for World University Ranking voor de periode 2018-2019, stond de Universiteit van Hawaï in Manoa op de lijst van 306 van de 18.000 universiteiten wereldwijd. Deze prachtige ranglijst plaatst UH-Manoa in de top 1,7% van de universiteiten wereldwijd. Harvard University staat op nummer 1 van de wereld, gevolgd door Stanford University op nr. 2 en het Massachusetts Institute of Technology op nr. 3.

Twee trainingslocaties in Vietnam zijn Hanoi en Ho Chi Minh-stad. Je kunt er ook voor kiezen om twee zomercursussen te volgen in Honolulu, Hawaii, VS.

Klaslokaal Adres: Suite 312, 3e verdieping, Office Centre, Toren C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street, Thanh Xuan District, Hanoi, Vietnam

E-mail: embaha@hawaii.edu | Tel: 84 24 7304 2688 | Mobiel: 84 (0) 947 552 688

Leerdoelen voor de MBA

 • Demonstreer en pas kennis toe van de functionele gebieden van het bedrijfsleven (beste bedrijfspraktijken)
 • Communiceer effectief in schriftelijke en mondelinge presentaties en teamwork
 • Begrijp en pas managementvaardigheden toe op de zakelijke omgeving in Azië en de Stille Oceaan
 • Identificeer en analyseer complexe ethische en juridische kwesties
 • Demonstreer inzicht in de impact van technologie op het bedrijfsleven

Programmakenmerken

 • Hoogst gerangschikt - De University of Hawaii Shidler College of Business staat bekend om zijn expertise in internationaal management en behoort tot de top 25 van graduate schools in de VS voor internationaal zakendoen door US News
 • AACSB geaccrediteerd - Het enige AACSB-geaccrediteerde MBA-programma in Vietnam dat een hoogwaardige, relevante en internationaal erkende MBA garandeert.
 • Topfaculteit - Alle klassen worden in Vietnam onderwezen door University of Hawaii, faculteiten die naar Vietnam reizen om hun instructie en cursusmateriaal face-to-face te geven. De faculteit gebruikt een verscheidenheid aan interactieve onderwijsvormen en -methoden die zijn ontworpen om ervaren bedrijfsleiders in contact te brengen en uit te dagen.
 • Asia-Pacific Focus - Een pionier onder Amerikaanse business schools in het internationale bedrijfsleven, de University of Hawaii onderscheidt zich door zijn focus op de regio Azië-Pacific De faculteit Shidler School of Business heeft een diepgaande kennis van onderzoek naar kwesties in Azië en de Stille Oceaan en praktijken.
 • Uitgebreid Alumni Netwerk - Er zijn bijna 30.000 University of Hawaii Business School Alumni die in 40 landen over de hele wereld wonen. Het Vietnamese Executive MBA-programma is sinds 2001 actief in Hanoi, in Ho Chi Minh City sinds 2007 en heeft een gevestigd senior alumni-netwerk in heel Vietnam.
 • Flexibel schema - Executive MBA-lessen worden 's nachts en in het weekend op een handige manier georganiseerd, zodat drukke professionals les kunnen volgen en voltijds kunnen blijven werken, terwijl ze binnen 21 maanden een MBA-graad behalen.
 • Gunstige locatie - De lessen worden gegeven in moderne faciliteiten in Ho Chi Minh City en Hanoi, de belangrijkste centra van handel, financiën, cultuur en toerisme in Vietnam.
 • Rigoureus Curriculum - Faculteit en curriculum dat studenten uitdaagt om complexe bedrijfsproblemen in een mondiale omgeving op te lossen, sterk analytisch en strategisch denken toepast op veelzijdige bedrijfskwesties en geavanceerde managementvaardigheden ontwikkelt.
 • Diverse uitvoerende studenten - Vietnamese burgers of buitenlanders die in Vietnam wonen, zijn welkom om lessen aan te vragen die doorgaans bestaan ​​uit 35-40 studenten uit de hele wereld met een gemiddelde van 5 tot 10 jaar werkervaring.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Vietnamees


Laatst bijgewerkt op December 5, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
21 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
23,040 USD
Locations
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Vietnam - Hanoi, Hanoi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan