MBA Programma's

Master of Business Administration (MBA) is een postgraduate diploma dat wordt toegekend aan studenten die hun business studie hebben afgerond. MBA Programma's worden beschouwd als één van de meest prestigieuze in de wereld. Studenten die een MBA programma volgen, bestuderen de theorie en de toepassingen van business en management principes. MBA programma voorzien studenten van kennis die kan worden toegepast binnen verschillende reële bedrijfssituaties.

Een MBA kan een extra concurrentievoordeel toevoegen aan een professioneel cv - of je nu rechtstreeks van een bachelor studie komt of een werkende professional bent. MBA Programma's in International Business, MBA Programma's in HR, MBA Programma's in Financiën, MBA Programma's in Management, MBA Programma's in IT, MBA Programma's in MArketing en nog veel meer zijn toepasbaar binnen verschillende zakelijke terreinen. MBA programma's zijn gunstig voor professionals die werk zoeken binnen de publieke, non-profit en private sectoren of zelfs een eigen zaak willen beginnen.

Het aanbod van verschillende MBA programma's kan overweldigend zijn - laat je hier niet door afschrikken! Begin jouw zoektocht door naar de meest populaire MBA programma's te kijken in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde MBA's

Geneva Business School Madrid Campus

Master of Business Administration - Major in internationale betrekkingen

Januari 19, 2019
De Master of Business Administration (MBA) bij Major in International Relations is ontworpen om u een goed begrip te bieden van de impact die internationale relaties en geopolitieke factoren hebben op operationeel management en zakelijk succes. Na het voltooien van deze MBA bent u goed voorbereid op banen op internationale gebieden zoals mensenrechten,… [+] wapenbeheersing, internationale wetten en verdragen. [-]

Stanton University

Master of Business Administration

Januari 18, 2019
De Master of Business Administration (MBA) -programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften van werkende volwassen managers in een zich steeds verder uitbreidende wereldeconomie.

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Johnson Cornell Tech MBA

Januari 17, 2019
Gedreven door de industrie, gestructureerd door Studio - verdien een technisch gerichte MBA in NYC.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen