MBASTUDIES

Masters Bedrijfskunde in Argentinië 2020/2021

Argentinië is uitgegroeid tot een eerste keuze voor veel internationale studenten die hun onderwijs te bevorderen in een omgeving die de creativiteit en de groei bevordert. Daarnaast is Argentinië is een spannende locatie voor iedere internationale student, het aanbieden van een multiculturele bevolking, en een gevarieerd klimaat en de geografie die varieert van jungles tot woestijn canyons. Argentinië hecht veel waarde aan onderwijs en dit is duidelijk zichtbaar in hun top kwaliteit onderwijsinstellingen. Een MBA in Argentinië zal bieden studenten een uitstekende opleiding in een van de meest vooraanstaande landen van Zuid-Amerika en economieën.

Met een MBA in Argentinië, de studenten krijgen de solide onderneming fundering noodzakelijk voor een succesvolle carrière. Door middel van cursussen die zich richten op marketing, management, accounting, finance, IT, en ethiek, MBA in Argentinië studenten de praktische toepassing van het bedrijfsleven de theorie naar de echte wereld problemen te leren.MBA in Argentinië programma's bieden de flexibiliteit van full-time, part-time en online programma's.

Onder de bladeren door uw opties voor de MBA in Argentinië die u zullen helpen bereiken van uw professionele doelen!

gevonden resultaten Filter

Internationaal mba programma in buenos aires

Mente Argentina
MBA
feb 2021
<
Voltijds
<
10&nbsp;-&nbsp;12 maanden
Engels
Spaans
Campus

Het Mente Argentinië MBA-programma is ontworpen voor studenten uit de hele wereld die niet alleen een master's degree in bedrijfsadministratie willen krijgen maar ook een buit ...

Lees meer