Filter
MBA
Zwitserland Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Kijk Deeltijd MBA Opleidingen in Bankieren in Zwitserland 2019/2020

Een Master of Business Administration (MBA) wordt toegekend aan studenten die een opleiding die verschillende aspecten van het bedrijfsleven, inclusief marketing, finance, accounting en human resources verkent voltooien. Het is zowel een professionele terminal graad.

MBA in Banking is een programma dat is ontworpen voor professionals die willen een carrière in het bankwezen na te streven. Zoals de banksector is voortdurend in beweging, professionals die willen hun loopbaan te versterken investeren op het krijgen van een MBA-graad. Dit programma biedt studenten de nieuwste up-to-date ontwikkelingen van leren, vaardigheden en ethiek om te gaan met de uitdagingen in de wereldwijde financiële sector.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Deeltijd MBA Opleiding in Bankieren in Zwitserland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bankieren, Zwitserland

EU Business School

Deze grote omvat een breed scala van gebieden in de financiële sector, van de financiële organisatie, werking en uitdagingen van de economie in het algemeen tot kwesties ... [+]

Deze grote omvat een breed scala van gebieden in de financiële sector, van de financiële organisatie, werking en uitdagingen van de economie in het algemeen tot kwesties van financieel management in bedrijven en financiële instellingen. Dit programma voorziet kandidaten van de analytische basis en de nodige hulpmiddelen om belangrijke praktische problemen binnen een financieel-gecentreerde carrière aan te pakken.

Duur: drie termijnen / één jaar (90 studiepunten)

Locaties: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, online

Onderwijstaal: Engels

Begindata: oktober / januari / maart

Toelating: het hele jaar door

Looptijd: 5.950 €

Degree ToegekendVoor studenten die studeren op onze campussen in Barcelona en Zwitserland, een door de staat erkend universitair MBA-diploma dat is geaccrediteerd door Universidad Católica de Murcia (UCAM), Spanje.Een EU Business School Zwitserland particuliere en internationaal geaccrediteerde MBA-graad.... [-]
Zwitserland Genève Montreux Switzerland Online
Januari 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands