$close

Filters

Resultaten weergeven

Bedrijfskunde Studies in Business op Cyprus

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.Het hoger onderwijs in Cyprus wordt uitgevoerd in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels,… Meer informatie

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

Het hoger onderwijs in Cyprus wordt uitgevoerd in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Portugees, Turks, Grieks en Chinees. Dit heeft vraagstukken van taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs opgelost, zodat zelfs internationale studenten naar het land van het hoger onderwijs te zoeken.

Master in Bedrijfskunde in Business op Cyprus

Lees Minder
Lees meer over studeren op Cyprus
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Famagusta, Cyprus

Onze meesters programma's in Business Administration (MBA) en in Marketing Management (M.Sc.) open voor afgestudeerden van alle academische achtergronden.

Onze meesters programma's in Business Administration (MBA) en in Marketing Management (M.Sc.) open voor afgestudeerden van alle academische achtergronden. -
MBA
Voltijds
Engels, Turks
sep 2022
Campus