MBASTUDIES

Deeltijd MBA Programma's in Business in de Verenigde York Verenigd Koninkrijk 2020

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

York was de hoofdstad van de Romeinse provincie Britannia Inferior in de 1e eeuw. Er zijn veel instellingen hoog onderwijs en de grootste gotische kathedraal van Noord-Europa, samen met de beroemde kasteel en museum.

Deeltijd MBA in Business in de Verenigde York in UK

1 Resultaten in Business, York Filter

Master of Business Administration (MBA)

York St John University
MBA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Breng uw zakelijke vaardigheden naar een hoger niveau met een internationaal erkende en hoog aangeschreven prijs. Deze cursus is bedoeld voor managers die hun carrière willen ...

Lees meer