MBASTUDIES

Deeltijd Masters Bedrijfskunde in Business in de Verenigde Newark Verenigde Staten 2020

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Newark is een Amerikaanse stad in New Castle County, Delaware. Newark is de thuisbasis van de Universiteit van Delaware (UD). De school heeft programma's in een breed scala van onderwerpen, maar is waarschijnlijk het best bekend om haar zakelijke, chemische technologie, chemie en biochemie programma.

Deeltijd Master in Bedrijfskunde in Business in de Verenigde Newark in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Business, Newark Filter

MBA

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics
MBA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Lerner MBA is zo ontworpen dat je een diploma kunt bouwen dat past bij je carrièredoelen. Centraal in het programma staan de kerncursussen die u een solide basis bieden in ...

Lees meer

Master of Business Administration - Bedrijfsanalyses

University of Delaware Online
MBA
<
Deeltijd
<
16 maanden
Engels
Online

Leer data science, bedrijfsstrategie en managementwetenschap te integreren om assets te benutten, resultaten te optimaliseren en toekomstige resultaten te voorspellen.

Lees meer