54 Deeltijd MBA Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024

Deeltijd MBA Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024Filter
    • Charlotte, Verenigde Staten

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    In de online MBA met een Global Business Management-concentratie van Queens University of Charlotte, ontwikkel je het begrip en vermogen om te slagen als leider binnen opkomende wereldwijde zakelijke kansen en uitdagingen. Individualiseer uw diploma door drie keuzevakken te kiezen uit onderwerpen in internationaal financieel management, wereldwijde bedrijfsstrategie en intercultureel management, plus een meeslepende internationale zakelijke leerervaring.

    • Community of Madrid, Spanje

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De EALDE Master in Business Administration and Management (MBA) is een online masteropleiding waarmee u uw eigen dubbele graad met internationale geldigheid kunt behalen. Het doel van dit programma is het overbrengen van de vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om leiding te geven aan het management en de verandering van elk type bedrijf en organisatie.

    • City of Carlisle, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De MBA is de belangrijkste managementkwalificatie voor managers. Ontworpen voor uw succes, creëert de MBA onderscheidende managers met een uitgebreide kennis van de nieuwste zakelijke praktijken. Deze MBA geeft je een goed overzicht van de zakenwereld en vergroot je kennis en vaardigheden verder.

    • Barcelona, Spanje
    • Online

    Full time, Deeltijd

    10 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De MBA in International Business Management & Innovation zal u de internationale zakelijke context van vandaag laten begrijpen, waarbij belang wordt gehecht aan het beheer van bedrijfsinnovatie. Het biedt u de vaardigheden en tools om te innoveren en te creëren, in uw bedrijf of in uw eigen bedrijf.

    • Online

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels, Frans

    De EDHEC Online MBA gaat verder dan het traditionele klaslokaal. Het is een transformerend leertraject dat baanbrekende zoekinzichten, praktijkvoorbeelden, meeslepende leerervaringen en gepersonaliseerde leiderschapscoaching en -ontwikkeling combineert.

    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Of u nu uw carrière vooruit wilt helpen, uw inzetbaarheid wilt vergroten of internationaal wilt verhuizen, onze MBA is de springplank naar persoonlijke zelfontwikkeling en het bereiken van uw individuele carrièredoelen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Arden University's nieuwe MBA is speciaal ontwikkeld voor studenten met beperkte of geen werk- of managementervaring. Je studeert af met een volledige MBA-kwalificatie plus een CMI-diploma van niveau 7 en de competentie die je nodig hebt om een lonende carrière in het bedrijfsleven en management te beginnen.

    • Bradford, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ons Master's in Business Administration-programma biedt u de strategische, financiële en menselijke vaardigheden die u nodig hebt om vooruitgang te boeken en effectief te presteren op senior niveaus.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De succesvolle bedrijfsorganisatie identificeert en beheert op de juiste manier die activiteiten met het potentieel om de grootst mogelijke waarde te genereren, in overeenstemming met de algemene organisatierichting en de behoeften van klanten of markten die zij bedienen. Webster's nieuwe MBA-curriculum, gelanceerd in de herfst van 2020, neemt het Value Creation-paradigma als leidraad om de programma-inhoud te stimuleren. Het programma erkent ook het grote belang van kwaliteitsvolle bedrijfsleiders voor de voortdurende duurzaamheid van de zakelijke onderneming; het programma zal dus gelijktijdig de competenties behandelen die nodig zijn voor uw persoonlijke effectiviteit en die zijn afgestemd op professioneel succes. Cursussen bouwen het vermogen op voor kritisch denken en creatieve probleemoplossing, inclusief de nieuwste concepten in ontwerpdenken - die elk noodzakelijk zijn voor managers in het huidige wereldwijde zakelijke landschap.

    • Montpellier, Frankrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De MBS Digital Executive MBA online is voor ervaren senior managers, leidinggevenden of ondernemers die hun strategische, management-, financiële en marketingvaardigheden willen vergroten. Terwijl de principes van duurzame ontwikkeling en digitale transformatie worden geïntegreerd. Het programma is bedoeld voor professionals die op zoek zijn naar een carrièreswitch en/of versnelling.

    • Oxford, Verenigd Koninkrijk
    • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Dit programma biedt leerlingen de mogelijkheid om een goed begrip van bedrijfsgerelateerde kennis op het gebied van organisatiebeheer en -ontwikkeling te ontwikkelen. De leerlingen zullen hun vaardigheden verbeteren om nieuwe ideeën te ontwikkelen en deze effectief op hun werkplek te implementeren.

    • Tlaquepaque, Mexico

    Full time, Deeltijd

    30 maanden

    Op de campus

    Spaans

    Het leidt kritische, ethische, ondernemende en innovatieve leiders op die van invloed zijn op de duurzame ontwikkeling van organisaties, die congruentie zoeken met professionele en sociale behoeften, aandacht besteden aan en reageren op de uitdagingen van de lokale en mondiale omgeving.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time, Deeltijd

    9 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Dit is ons vlaggenschip Master of Business Administration-programma dat is ontworpen voor bachelor-gekwalificeerde pas afgestudeerden en jonge professionals met of zonder werkervaring. Dit 60-credits en professioneel georiënteerde masterprogramma richt zich op de belangrijkste managementgebieden en hedendaagse bedrijfsgebieden.

    • Copenhagen, Denemarken

    Deeltijd

    1 Maand

    Afstand leren

    Engels

    De International Mini MBA is waarschijnlijk de meest ambitieuze Mini MBA ter wereld. Het programma voor leiderschapstraining maakt je bekend met de klassieke MBA-disciplines en geeft je het nieuwste op het gebied van management.

    • Davie, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master of Business Administration met een concentratie in International Business Management is een gespecialiseerd programma dat internationaal bedrijfsbeheer omvat, gericht op alle aspecten van bedrijfsbeheer. Het programma is gebaseerd op de vier fundamentele elementen van een succesvolle internationale bedrijfsopleiding: functionele methoden en technieken, persoonlijke ontwikkeling, het belang van strategische informatiebesluitvorming en aspecten die overeenkomen met creativiteit en innovatie.