MBASTUDIES

Deeltijd Masters in Bedrijfskunde in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Kempten Duitsland 2020

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Een business management programma leert studenten hoe ze succesvol en efficiënt andere mensen kunnen managen en begeleiden. Belangrijke onderwerpen zoals communicatie, bedrijfskunde en corporate leiderschap zullen in de meeste opleidingen regelmatig worden onderzocht.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Deeltijd MBA Opleiding in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Kempten in Duitsland

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Kempten Filter

Deeltijd MBA-programma: International Business Management

Hochschule Kempten University of Applied Sciences
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 semesters
Engels
Duits
Campus

Ben je op zoek naar een flexibel en praktijkgericht MBA-programma dat je ondersteunt in je carrière? The Kempten MBA International Business Management

Lees meer