Filter
MBA
Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Blockchain 2019/2020

Een Master of Business Administration, die bekend staat als een MBA, is een graduaat toegekend aan degenen die een programma gericht op de bedrijfsvoering te voltooien. Finance, accounting, human resources, en andere business-gerelateerde onderwerpen zijn gericht op.

Deeltijd MBA Opleiding in Blockchain

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Blockchain

EU Business School

Blockchain, de technologie achter Bitcoin en andere cryptocurrencies, belooft een van de meest invloedrijke en belangrijke opkomende technologieën in de 21ste eeuw in ver ... [+]

Blockchain, de technologie achter Bitcoin en andere cryptocurrencies, belooft een van de meest invloedrijke en belangrijke opkomende technologieën in de 21ste eeuw in verschillende sectoren te zijn. De MBA in Blockchain Management onderzoekt hoe dit een revolutie teweeg kan brengen in de economie en tegelijkertijd enkele van de meest urgente problemen in de samenleving aanpakt, zoals vertrouwen, transparantie, inclusieve participatie en eerlijke handel. Je krijgt een diepgaand, panoramisch inzicht in de fundamenten van blockchain, terwijl je processen, werkwijzen en hulpmiddelen van deze ontwrichtende technologie kritisch evalueert.

Duur: drie termijnen / één jaar (90 studiepunten)... [-]

Spanje Barcelona Zwitserland Genève Montreux Duitsland München Switzerland Online  + 4 Meer
Januari 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands