$close

Filters

Resultaten weergeven

MBA Opleidingen in Business Studies in de Verenigde Longuenesse Frankrijk

De MBA is verreweg de meest succesvolle graad van de 20e eeuw. Kijk naar de Amerikaanse statistieken. De eerste graad is niet uit totdat de jaren 1900 gegeven. Tegen het einde van de 20e eeuw had het een marktaandeel van 27% van alle afgestudeerde graden uitgedeeld.Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische pro… Meer informatie

De MBA is verreweg de meest succesvolle graad van de 20e eeuw. Kijk naar de Amerikaanse statistieken. De eerste graad is niet uit totdat de jaren 1900 gegeven. Tegen het einde van de 20e eeuw had het een marktaandeel van 27% van alle afgestudeerde graden uitgedeeld.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Zijnde de grootste voorstad van Saint-Omer, Longuenesse is een gemeente in het departement Pas de Calais ligt in Nord Pas de Calais in Frankrijk. Dit is een kleine stad met iets meer dan 12.000 inwoners.

Top Master in Bedrijfskunde in Business Studies in de Verenigde Longuenesse in Frankrijk

Lees Minder
Lees meer over studeren in Frankrijk
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel

ESCIP School of International Business
Longuenesse, Frankrijk
MBA
Voltijds
18 maanden
Engels
Campus