Peking University HSBC Business School (PHBS) , gevestigd in de bloeiende stad Shenzhen, China, en direct grenzend aan het financiële centrum van Hong Kong, brengt de historische aanwezigheid van de Universiteit van Peking naar het zuiden van het land en ligt in het hart van een van 's werelds meest veelbelovende en dynamische metropolitane gebieden. Weinig andere regio's in China bieden een geschiktere setting voor een instelling die is bestemd om de belangrijkste afgestudeerde bedrijfsschool van dit land te worden.

PHBS is geaccrediteerd door EFMD voor EPAS en door AACSB en is snel gegroeid in reputatie en als een centrum van internationale uitmuntendheid in Business Education.

PHBS biedt zowel een voltijds Engels MBA-programma als een deeltijds Chinees MBA-programma, en combineert algemene managementtheorie, diepgaand inzicht in wereldwijde activiteiten en heeft tot doel studenten te helpen effectieve managementvaardigheden en inzichten te ontwikkelen.

Het academisch jaar bestaat uit twee semesters, elk met twee modules. Elke module duurt negen weken. Bovendien hebben de faculteit leden verdiend hun Ph.D. graden van vooraanstaande universiteiten over de hele wereld, en alle cursussen worden uitsluitend in het Engels gegeven.

  • leerplan

PHBS tweejarige MBA-programma's kunnen zowel Engelstalig zijn als voltijds MBA met weekdaglessen of Chinees-onderwezen parttime MBA met weekendlessen voor diegenen die momenteel werken om hun werk ononderbroken te kunnen voortzetten. De docenten hebben hun Ph.D. diploma's van vooraanstaande universiteiten over de hele wereld, en hebben gewerkt in grote bedrijven over de hele wereld, waardoor hun ervaring in de echte wereld naar de klas is gebracht. Cursussen omvatten Managerial Economics, Business Statistics, China en World Economy, Financial Accounting, Organizational Behavior, Business Communications, Human Resource Management, Entrepreneurship, etc.

  • Doelstellingen van het programma

Programma's bieden managementeducatie van topkwaliteit voor studenten met een innovatieve geest op het gebied van economie, management en financiën met betrekking tot de algemene managementtheorie, in een internationale context geplaatst voor een grondig begrip van de hedendaagse mondiale bedrijfswereld.

PHBS 2-jarige MBA-programma van PHBS tot doel studenten te helpen een solide basis te leggen in de managementtheorie, managementinzichten te verwerven en effectieve managementvaardigheden te ontwikkelen.

  • Graadvereisten, aanvraagprocedure en toelatingsvoorwaarden

Bezoek onze website voor meer informatie

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Peking University HSBC Business School (PHBS) »

Laatst bijgewerkt op November 4, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum