MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Peking University HSBC Business School (PHBS) , gevestigd in de bloeiende stad Shenzhen, China, en direct grenzend aan het financiële centrum van Hong Kong, brengt de historische aanwezigheid van de Universiteit van Peking naar het zuiden van het land en ligt in het hart van een van 's werelds meest veelbelovende en dynamische metropolitane gebieden. Weinig andere regio's in China bieden een geschiktere setting voor een instelling die is bestemd om de belangrijkste afgestudeerde bedrijfsschool van dit land te worden.

PHBS-20190918-10" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135808_SEEN-PHBS-20190918-10.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-10" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

PHBS is geaccrediteerd door EFMD voor EPAS en door AACSB en is snel gegroeid in reputatie en als een centrum van internationale excellentie in bedrijfseducatie.

PHBS biedt zowel een voltijds Engels MBA-programma als een deeltijds Chinees MBA-programma, en combineert algemene managementtheorie, diep begrip van wereldwijde zaken en heeft tot doel studenten te helpen bij het ontwikkelen van effectieve managementvaardigheden en inzichten.

Het academisch jaar bestaat uit twee semesters, elk met twee modules. Elke module duurt negen weken. Daarnaast hebben de faculteitsleden hun doctoraat behaald bij vooraanstaande universiteiten over de hele wereld, en alle cursussen worden uitsluitend in het Engels gegeven.

leerplan

PHBS tweejarige MBA-programma's kunnen een Engelstalige en voltijdse MBA zijn met doordeweekse lessen of een Chinees onderwezen deeltijd MBA met weekendlessen voor degenen die momenteel werken om hun baan ononderbroken te kunnen voortzetten. De faculteitsleden hebben hun PhD-diploma's behaald aan vooraanstaande universiteiten over de hele wereld en hebben in grote bedrijven over de hele wereld gewerkt om hun praktijkervaring naar de klas te brengen. Cursussen omvatten managementeconomie, bedrijfsstatistieken, China en wereldeconomie, financiële boekhouding, organisatiegedrag, bedrijfscommunicatie, human resource management, ondernemerschap, enz.

Doelstellingen van het programma

Programma's bieden managementonderwijs van topkwaliteit voor studenten met een innovatieve geest op het gebied van economie, management en financiën die de algemene managementtheorie bestrijken, ingekaderd in een internationale context voor een diep begrip van de wereldwijde zakelijke arena van vandaag.

PHBS 2-jarige MBA-programma van PHBS is bedoeld om studenten te helpen een solide basis op te bouwen in managementtheorie, managementinzichten te verwerven en effectieve managementvaardigheden te ontwikkelen.

PHBS-20190918-16" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135806_SEEN-PHBS-20190918-16.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-16" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Hoe aanvragen?

Vul het online aanvraagformulier in en stuur de toelatingsdocumenten naar het International Office.

Toepassingsvereiste

  • Moet een bachelordiploma hebben van een erkende universiteit;
  • Moet een bewijs van Engelse taalvaardigheid hebben met een voldoende TOEFL (90 en hoger) of IELTS (6.5 en hoger) score, tenzij je een moedertaalspreker bent in het Engels;
  • Moet een niet-Chinese burger zijn met een geldig paspoort;
  • GMAT- en GRE-scores zijn niet vereist, maar worden in aanmerking genomen bij het verlenen van toelating.

Deadline voor aanmelding

Prioriteitstermijn

6 december

Regelmatige opnames

31 maart

Beurs

PHBS creëerde een door scholen gefinancierde beurs voor internationale studenten. De beurs biedt gekwalificeerde studenten uitstekende prestaties met een studiebeurs voor half of volledig collegegeld.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website hier

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking Un ... Lees meer

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking University Shenzhen Graduate School of Business, we were renamed Peking University HSBC Business School (PHBS) in August of 2008. PHBS seeks not only to build on its parent institution's inspiring traditions but also to develop its own world-class reputation. Lees Minder
Shenzhen , Witney + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited