MBASTUDIES

Masters Bedrijfskunde in Digitale Marketing in de Verenigde Parijs Frankrijk

Het verdienen van een Master of Business Administration (MBA) wordt bereikt door te voldoen aan de eisen van een afgestudeerde programma op een business school. Veel scholen bieden full-time, part-time, of online opties om uw diploma in business management te verdienen.

Het doel van de digitale marketeers is om te verblijven op of voorafgaand aan de ontwikkelingen in de elektronische media promotie. Het benutten van bestaande en opkomende technologieën, deze professionals gebruiken marketing technieken bewerkt voor specifieke digitale omgevingen tot consument aankoopbeslissingen te beïnvloeden.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste MBA Programma in Digitale Marketing in de Verenigde Parijs in Frankrijk

4 Resultaten in Digitale Marketing, Parijs Filter

MBA in digitale marketingstrategie

Leonard de Vinci Group
MBA
okt 2021
<
Voltijds
02 jul 2021
Engels
Campus

De MBA in Digital Marketing-strategie heeft tot doel de studenten de nodige vaardigheden te bieden om een ​​succesvolle carrière in de digitale sector te realiseren. De kerncu ...

Lees meer

MBA Gespecialiseerde digitale marketing en e-business

ESLSCA Business School
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Frans
Campus

In de "Nieuwe economie" heeft Digital nieuwe toepassingen opgeleverd. Bedrijven worden gedwongen om hun werking te heroverwegen en hun digitale revolutie te ondernemen.

Lees meer

MBA in specialisatie International Business Marketing

ILCI Business School
MBA
<
Voltijds
<
2 jaren
Frans
Campus

In twee jaar, het MBA-programma in International Business Specialization Marketing

Lees meer

MBA Online Management van Digitale Transformatie (ISG EPITA)

IONISx
MBA
<
Deeltijd
<
18 maanden
Frans
Online

Beheers de strategische uitdagingen van de digitale en globale transformatie van de economie, en ontwikkel een 360 ° -visie van het bedrijf om hoogte te bereiken.

Lees meer