MBASTUDIES

MBA Opleidingen in Digitale Marketing in Frankrijk

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

Inzicht in hoe nieuwe media technologieën werk is een onderdeel van de strategie van een succesvolle digitale marketeer. Expertise in het gebruik van deze nieuwe vormen om het gedrag van consumenten te rijden is ook de sleutel. Focussen kan sociale media, digitale radio en televisie, mobile marketing en andere kanalen op te nemen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Master Bedrijfskunde in Digitale Marketing in Frankrijk

4 Resultaten in Digitale Marketing, Frankrijk Filter

MBA in digitale marketingstrategie

Leonard de Vinci Group
MBA
okt 2021
<
Voltijds
02 jul 2021
Engels
Campus

De MBA in Digital Marketing-strategie heeft tot doel de studenten de nodige vaardigheden te bieden om een ​​succesvolle carrière in de digitale sector te realiseren. De kerncu ...

Lees meer

MBA Gespecialiseerde digitale marketing en e-business

ESLSCA Business School
MBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Frans
Campus

In de "Nieuwe economie" heeft Digital nieuwe toepassingen opgeleverd. Bedrijven worden gedwongen om hun werking te heroverwegen en hun digitale revolutie te ondernemen.

Lees meer

MBA in specialisatie International Business Marketing

ILCI Business School
MBA
<
Voltijds
<
2 jaren
Frans
Campus

In twee jaar, het MBA-programma in International Business Specialization Marketing

Lees meer

MBA Online Management van Digitale Transformatie (ISG EPITA)

IONISx
MBA
<
Deeltijd
<
18 maanden
Frans
Online

Beheers de strategische uitdagingen van de digitale en globale transformatie van de economie, en ontwikkel een 360 ° -visie van het bedrijf om hoogte te bereiken.

Lees meer