21 MBA Opleidingen in Digitale Marketing 2024

MBA Opleidingen in Digitale Marketing 2024Filter
    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Geneva, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Bereid je voor op een managementcarrière in de voorhoede van digitale marketing en communicatie Ontworpen voor professionals die hun carrière in digitale marketing en communicatie willen voortzetten. Optioneel tweede Master van Boston University, USA (9 maanden)

    • Online Malta

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    MBA in digitaal zakendoen en digitale marketing - online Sinds het verschijnen en de daaropvolgende ontwikkeling van digitale technologieën hebben veel variabelen de aard van het bedrijfsleven en het functioneren van markten veranderd. Digitale vaardigheden worden van cruciaal belang voor zakelijk succes en e-business heeft de mogelijkheden uitgebreid, waardoor de flexibiliteit en het reactievermogen om de marktdynamiek te veranderen en de efficiëntie en de klantervaring te verbeteren zijn vergroot.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studeren voor een MBA is een uitstekende manier om je profiel een boost te geven, managementvaardigheden te ontwikkelen en te leren hoe je je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Door deze waardevolle zakelijke kwalificatie te hebben, ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om je carrière en bedrijf te versnellen, waardoor je hogere posities, een beter salaris en een overvloed aan kansen kunt veiligstellen. Modules omvatten: Global Marketing in Digital Era, Accounting for Decision Making, Strategy for Innovation and Entrepreneurship, evenals het managen van menselijk kapitaal. Studenten kunnen ook kiezen uit een reeks specialisaties, zoals: Finance, Digital Marketing, Project Management en Health Care Management.

    • Davie, Verenigde Staten

    Full time

    18 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master of Business Administration met een concentratie in digitale marketing is een gespecialiseerd programma dat zich bezighoudt met de basisprincipes van marketing toegepast op neurowetenschappen en de relatie met de keuze van de consument, waarbij studenten enkele basisstrategieën gebruiken die worden gebruikt op het gebied van neuromarketing. Ze zullen de praktische tools gebruiken die nodig zijn om uitgebreide digitale marketing- en communicatiestrategieën en -tactieken te ontwikkelen om de zakelijke en marketingdoelstellingen van een organisatie op elkaar af te stemmen.

    • Zürich, Zwitserland
    • Online Switzerland

    Deeltijd

    2 semesters

    Afstand leren

    Engels

    MBA-studies - Mobile & Digital Marketing is het enige studieprogramma in dit deel van de wereld voor eersteklas specialisten op het gebied van digitale en mobiele marketing, het snelstgroeiende gebied van marketing. MBA-Mobile & Digital Marketing studies zijn gebaseerd op de meest up-to-date, geavanceerde technologische kennis. Master of Business Administration (MBA) - Mobiele en digitale marketingstudies zijn onderworpen aan strenge evaluatie en voortdurende verbetering als onderdeel van de universiteit.

    • Twickenham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Transformeer uw inhoud en carrière met MBA in digitale marketing en bedrijfsstrategie. Als u een professional bent in het begin tot het midden van uw carrière, zal onze digitale bedrijfsstrategie en digitale marketing MBA: uw ontwikkeling versnellen, u voorbereiden op internationale en senior functies.

    • Russellville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De focus van het MBA-programma aan de Arkansas Tech University is om u voor te bereiden op een zakelijke carrière met de informatieanalyse en uitvoerende besluitvormingsvaardigheden die nodig zijn in de snelle zakenwereld van vandaag. Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw zakelijke of niet-zakelijke carrière of als u op zoek bent naar een verantwoordelijke positie bij uw huidige werkgever, dan is het wellicht interessant om voor dit programma te solliciteren. Het Master of Business Administration (MBA) -programma aan de Arkansas Tech University biedt een afgestudeerd bedrijfsprogramma voor studenten die hun opleiding in het bedrijfsleven verder willen ontwikkelen dan het bachelorniveau. Het programma biedt, de algemene MBA-track, een MBA met een Business Data Analytics-concentratie en een MBA met een Digital Marketing-concentratie. Alle MBA-cursussen worden online aangeboden. Het doel van het programma is om studenten voor te bereiden op een succesvolle zakelijke carrière in management- en leiderschapsrollen met de nadruk op het helpen van studenten bij het ontwikkelen van belangrijke informatie, analytische vaardigheden en datagestuurde besluitvormingsvaardigheden.

    • Madrid, Spanje
    • Spain Online, Spanje

    Deeltijd

    1500 uur

    Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    Met deze MBA kunt u een globale en integratieve visie op bedrijfsbeheer verwerven, door verschillende bedrijfsdomeinen te behandelen op hetzelfde moment dat u diepgaande materialen van digitale marketing bestudeert. Bovendien kunt u zich specialiseren in verkoop of e-commerce.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    “Tegenwoordig moeten bedrijven in alle sectoren presteren in een steeds veranderende digitale omgeving. De MBA in digitale marketingstrategie is ontworpen om hoogwaardige training te bieden aan professionals die diepgaande technische kennis in de digitale sector willen opdoen". Basma Taieb Directeur van de MBA Digital Marketing Strategy

    • Zurich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Master (MBA) in e-business en e-marketing (inclusief Social Media studies) is een opleiding die is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar leidinggevende vaardigheden in de nieuwe elektronische zakenwereld.

    • Linz, Oostenrijk

    Deeltijd

    4 semesters

    Afstand leren

    Duits

    De cursus MBA - Digital Marketing and Management biedt studenten diepere kennis en begrip van de theoretische grondslagen en actuele ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in marketing. De studenten maken kennis met zowel digitale businessmodellen als agile marketing- en managementconcepten, om deze te onderzoeken en kritisch te bespreken. Een focus ligt op de instrumenten van digitale communicatie en prijsbeleid, hun toepassing en evaluatie. De studenten behandelen concepten voor slimme producten en diensten, het agile ontwikkelen van innovaties en digitale verkoopstrategieën en leren deze concepten, hun toepassing in de praktijk en hun effecten kritisch te beoordelen. Digitalisering als uitdaging voor bedrijven komt ook aan bod, evenals methoden en processen op het gebied van online onderzoek, inclusief belangrijke onderwerpen als big data, voorspellende analyses en klantinzichten, rekening houdend met economische en ethische aspecten.

    • Podgorica Municipality, Montenegro

    Engels

    Met de steeds grotere rol die nieuwe technologieën spelen, worden horeca- en toerismeprofessionals gedwongen hun marketingstrategie, de positionering van hun merk en de distributie van hun producten en diensten te herzien met behulp van nieuwe technologieën. In de specialisatie Sales & E-marketing Management studeren studenten e-marketing, onderhandeling en promotie, en optimalisatie van nieuwe media en sociale netwerken.

    • Paris, Frankrijk
    • Bordeaux, Frankrijk
    • + 5 more

    Full time

    Op de campus

    Frans

    MBA Digitale marketing / communicatie en sociale media stellen u in staat om de kansen te grijpen van de beroepen die worden aangeboden door het web, sociale media, en meer in het algemeen om de evoluties van de digitale wereld te begrijpen die de merkstrategieën, hun identiteit en hun communicatie met het publiek beïnvloeden.

    • Online USA

    Op de campus

    Engels

    Een MBA in Marketing biedt studenten de mogelijkheid om op te klimmen naar leidinggevende posities in algemeen management, medische en managementadvies.