MBA Opleiding in de Dominicaanse Republiek

Top Masters Bedrijfskunde in de Dominicaanse Republiek 2018/2019

MBA

Masters of Business Administration (MBA) zijn postdoctorale opleidingen in management, in hun eigen competitie. De MBA is de traditionele academische aanbod voor beheer van het onderwijs. De universiteiten antwoord op vragen van het bedrijfsleven voor een nauwkeurige en diepgaande kwalificatie voor de toekomst en moderne managers op basis van een gestandaardiseerde titel. Het wordt vaak afgekort als MBA of MBA en in tegenstelling tot de Master of Science (MSc) of Master of Arts (MA) het zonder twijfel verwijst naar een programma alleen.

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

De Dominicaanse Republiek heeft een van de sterkste economieën behoren tot de midden inkomens landen van de wereld, en de overheid heeft ambitieuze doelstellingen voor de sociale en economische ontwikkeling. Studeren in de Dominicaanse Republiek zou elke student te voorzien van een cultuur rijke en interessante omgeving.

Bedrijfskunde Studies in de Dominicaanse Republiek

Lees meer

Europees ambtenaar online mba & American geaccrediteerd diploma

ADEN Business School
Online February 2019 Dominicaanse Republiek Santo Domingo

Het doel van de Master in Business Administration - Executive MBA is om mensen in staat om met succes uit te voeren in de zakelijke wereld met een ethisch en maatschappelijk perspectief te bereiden. [+]

beschrijving

Europese en Amerikaanse officiële online MBA erkend diploma - Uniek in Latijns-Amerika

ADEN International Business SchoolDoor de Francisco de Vitoria University - MadridHij won de goedkeuring het curriculum van de Executive MBA voor de ANECA - Ministerie van Onderwijs van Spanje. Dit maakt het mogelijk MBA graden officiële geldigheid in Spanje en de rest van de Europese Gemeenschap en, op zijn beurt, kan vergelijkbaar zijn / refrendables in andere landen die niet behoren tot het.

Daarnaast is de MBA geweest geaccrediteerd door ACBSPZich bewust van hun normen van het onderwijs en de institutionele kwaliteit op internationaal niveau. Dit betekent dat, ongeacht waar ze zijn afgestudeerd, afgestudeerden hebben altijd een gecertificeerde USA titel, de meest slagvaardige organisatie met betrekking tot de uitverkiezing van de MBA.... [-]