Filter
MBA
Dominicaanse Republiek

Top Masters Bedrijfskunde in de Dominicaanse Republiek 2019

Masters of Business Administration (MBA) zijn postdoctorale opleidingen in management, in hun eigen competitie. De MBA is de traditionele academische aanbod voor beheer van het onderwijs. De universiteiten antwoord op vragen van het bedrijfsleven voor een nauwkeurige en diepgaande kwalificatie voor de toekomst en moderne managers op basis van een gestandaardiseerde titel. Het wordt vaak afgekort als MBA of MBA en in tegenstelling tot de Master of Science (MSc) of Master of Arts (MA) het zonder twijfel verwijst naar een programma alleen.

MBA is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun academische vaardigheden verder en toepassen op actuele real-life business situaties. Het helpt studenten om te reflecteren en te herpositioneren zich in termen van het kiezen van hun toekomstige loopbaan. Studenten een breed inzicht in de belangrijkste functies van een scala aan zakelijke gebieden en gebruiken deze vaardigheden bij te dragen aan de strategische richting van een bedrijf.

Studeren hoger onderwijs in de Dominicaanse Republiek is een relatief betaalbare optie in een van de landen Trhee grote universitites, namelijk: de Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo en de Universidad Central del Este.

Bedrijfskunde Studies in de Dominicaanse Republiek

Lees meer Lees Minder
MBA
Andere programma's in in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Results

Graden
Plaats
Dominicaanse Republiek
Studievorm
Tempo
ADEN Business School

Het doel van de Master in Business Administration - Executive MBA is om mensen in staat om met succes uit te voeren in de zakelijke wereld met een ethisch en maatschappel ... [+]

beschrijving

Europese en Amerikaanse officiële online MBA erkend diploma - Uniek in Latijns-Amerika

ADEN International Business SchoolDoor de Francisco de Vitoria University - MadridHij won de goedkeuring het curriculum van de Executive MBA voor de ANECA - Ministerie van Onderwijs van Spanje. Dit maakt het mogelijk MBA graden officiële geldigheid in Spanje en de rest van de Europese Gemeenschap en, op zijn beurt, kan vergelijkbaar zijn / refrendables in andere landen die niet behoren tot het.

Daarnaast is de MBA geweest geaccrediteerd door ACBSPZich bewust van hun normen van het onderwijs en de institutionele kwaliteit op internationaal niveau. Dit betekent dat, ongeacht waar ze zijn afgestudeerd, afgestudeerden hebben altijd een gecertificeerde USA titel, de meest slagvaardige organisatie met betrekking tot de uitverkiezing van de MBA.... [-]

Dominicaanse Republiek Santo Domingo
February 2020
Online
Lees meer in Nederlands