MBA in Duale MBA

Top MBA's in Duale MBA 2018

Duale MBA

Met een duale graad kan een persoon twee verschillende disciplines tegelijkertijd beheersen. Dit is een geweldige optie voor individuen met een specifiek carrièredoel dat niet volledig wordt gedekt door slechts één major. Zo'n pad stelt studenten in staat een programma voor zichzelf op maat te maken dat het beste aansluit op hun behoeften en ambities.

 

Wat is een dubbele MBA? Het is een optie die het voor een individu mogelijk maakt om managementpraktijken te beheersen vanuit het standpunt van een bedrijfskunde, evenals een andere studiekeuze. Als een MBA, of Master of Business Administration, is een interdisciplinaire studie, is het gemakkelijk om dergelijke concepten op te nemen in andere gebieden. Het gedeelte zakelijke administratie zal zich richten op de methodologie en vaardigheden die nodig zijn om bedrijfsfuncties in te voeren, te behouden of te verbeteren.

 

Het nastreven van een dubbele MBA kan zeer voordelig blijken te zijn. De managementvaardigheden die de cursus u helpt te slijpen, kunnen in elke functie of beroep worden toegepast. Het kan je het concurrentievoordeel geven ten opzichte van andere baanconcurrenten of je aan het hoofd van de lijn zetten voor de volgende promotie binnen je huidige bedrijf.

 

Dual MBA-programma's variëren in kosten als gevolg van een paar verschillende factoren. Kiezen om te studeren op de campus of online kan wegen op de kosten, evenals het geografische gebied van de school en de gemeenschappelijke kosten van studie aan het eigenlijke instituut.

 

Met een dubbele MBA kun je vrijwel je eigen carrièrepad bepalen. Afhankelijk van het vakgebied dat u kiest om te koppelen aan uw bedrijfskunde diploma, zijn er verschillende carrièrekeuzes beschikbaar. Omdat dat een MBA is, is het management gericht, kunnen de meeste afgestudeerden verwachten te beginnen in een lagere managementpositie zonder ervaring, met meer kansen met opgedane ervaring.

 

Je dubbele MBA is volledig afhankelijk van jou en jouw gewenste carrièrepad. Ga voor meer informatie over uw opties en om te solliciteren naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Duale Master Of Business Administration - Dual Mba; Rome-Parijs Of Londen

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden October 2018 Italië Rome +1 more

Een een van een soort internationale ervaring die u zal toestaan ​​studeren en werken in twee belangrijke hoofdsteden van de Europese Unie; Rome, Parijs of Londen. Geeft u de mogelijkheid om een ​​internationale Accredited dual degree te verdienen in slechts 18 maanden. [+]

Waarom de Zwitserse School of Management in Rome?

Simpel gezegd, een Zwitserse onderwijs draagt ​​waarde.

De VS en de EU geaccrediteerde Dual MBA geeft u meer dan een nieuwe lijn op je cv. Het geeft je een professionele uitje naar de carrière die u wilt, waar ook ter wereld.

De SSM-INSEEC dual Masters Degree Program biedt onze MBA-studenten met een sterke set van internationale ervaringen en mogelijkheden. In de loop van het programma, de Dual MBA biedt studenten een internationaal perspectief, zowel in als buiten de klas. Gebruikmakend van de ervaringen van twee dynamische business schools, zullen de studenten 'netwerken van klasgenoten en docenten worden verdubbeld, terwijl Dual MBA grads sterkere kandidaten voor werkgevers met master-opleidingen van zowel de Zwitserse School of Management in Rome en INSEEC in Parijs of Londen kan worden. En met de tijd doorgebracht in Rome, Parijs of Londen studenten kan echt vrienden te maken van over de hele wereld! Het programma eindigt met een zes-maanden betaalde stage, hetzij in Parijs of Londen.... [-]