MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Bedrijfskunde (MBA)

Wilt u uw eigen bedrijf opbouwen? Bestudeer het MBA-programma in samenwerking met Concordia University Chicago in Berlijn bij BSBI en ontwikkel de mogelijkheden om een organisatie naar succes te leiden. Dit programma is bedoeld om leiders te creëren die niet alleen internationale organisaties willen bouwen, maar dat op een ethische manier willen doen. Het onderwijs in dit programma belichaamt de geest van ondernemerschap, innovatie en creativiteit om ervoor te zorgen dat studenten het programma verlaten met een visie over wat ze willen bereiken en door technologie gedreven oplossingen om hun doelen te bereiken. Modules zijn onder meer: Global Marketing in Digital Era, Accounting for Decision Making, Strategy for Innovation and Entrepreneurship en Managing Human Capital. Het studeren van een MBA is een uitstekende manier om je profiel een boost te geven, managementvaardigheden te ontwikkelen en te leren hoe je je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je vaardigheden onder de knie om met belanghebbenden in contact te komen, effectief te communiceren met teams en collega's over verschillende vormen van media, evenals besluitvorming en probleemoplossing. BSBI moedigt toekomstige studenten nog steeds aan om zich aan te melden voor onze programma's; het aantal zitplaatsen voor aankomende innames is beperkt. We hebben verschillende maatregelen getroffen, waaronder uitstel van inname en de mogelijkheid om de intake online te starten met onze live webinars en academische inhoud. Zodra de grenzen weer open zijn, zullen we zoals gewoonlijk persoonlijke lessen geven.

Cursus benodigd heden

 • Minimum leeftijd: 21
 • Academische kwalificaties:
  • Bachelor's degree van een Amerikaanse equivalente, regionaal erkende instelling
  • GPA verdiende 2,25 of hoger.
 • Engelse taalvereisten:
 • IELTS minimum score 6.0 (niet minder dan 6.0 in een component), of;
 • TOEFL minimaal 72 (internetgebaseerd), of;
 • WACHTWOORD minimaal 6.0.
 • Er kan worden afgeweken van Engelse taalvaardigheidseisen:
 • Moedertaal Engels, of;
 • Internationale studenten die een gevorderd diploma hebben behaald aan een geaccrediteerde instelling in de Verenigde Staten, of studenten van een internationale Engelstalige universiteit (waarin de lingua franca Engels is), hoeven geen Engelse taalscores in te dienen.

Berlin School Of Business & Innovation

Wilt u een uitzonderlijke bedrijfsleider worden in het door u gekozen vakgebied? Berlin School of Business and Innovation (BSBI) helpt je de belangrijkste managementvaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt voor een succesvolle carrière.

BSBI's studieprogramma's hebben drie concepten als kern:

Enterprise | Leiderschap | Succes

Je zal:

 • Verbeter uw zakelijke vaardigheden door middel van praktische lesmethoden
 • Kom meer te weten over de door jou gekozen branche van carrière-georiënteerde academici aan de top van hun vakgebied
 • Krijg concurrentievoordelen door belangrijke professionele tools en technieken te verwerven
 • Leer hoe u de concepten toepast op echte bedrijven

Ons doel is uw succes: wanneer u afstudeert, kunt u binnenkort de arbeidsmarkt betreden als een hooggekwalificeerde professional en na zijn afstuderen kunt u een verblijfsvergunning voor 18 maanden aanvragen * om carrière te maken kansen in Duitsland.

Terwijl je je diploma studeert ...

Leer methodes

Profiteer van een carrière-georiënteerde en praktische onderwijsaanpak met behulp van methoden zoals:

 • Case studies
 • Bezoeken aan tentoonstellingen en bedrijven
 • Workshops en gastsprekers
 • Groepsdiscussies
 • presentaties
 • Groepsprojecten

Flexibiliteit en online studieondersteuning

Geniet van een studieplanning die is afgestemd op uw professionele en persoonlijke verplichtingen.

Profiteer van de virtuele leeromgeving (VLE) en toegang tot 'virtuele' klaslokalen, zodat u vanuit huis kunt studeren.

Centrale Berlijnse campus

BSBI heeft een prachtige studieomgeving gecreëerd met een onlangs gerenoveerde, moderne campus in het hart van Berlijn.

De stad was onlangs de populairste keuze voor internationale studenten die in Europa wilden studeren **.

** Gebaseerd op een jaarlijkse enquête door ICEF in 2018.

Verbindingen en kansen in de industrie

Als startkapitaal van Europa is Berlijn de perfecte plek om zaken te leren en waardevolle ervaring op te doen. De stad is een centrum voor ondernemers die naar Berlijn trekken om te profiteren van investeringen en economische kansen.

Toegewijde carrière-service

BSBI's carrière-experts op de campus zijn toegewijd om u te helpen trainen voor succes. Carrière-diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en zijn ontworpen om u te ontwikkelen tot een uitstekende kandidaat bij het afstuderen.

Na het slagen…

Wereldwijd erkende diplomawaardering

Je ontvangt een kwalificatie van Università Telematica Internazionale Uninettuno - de belangrijkste academische partner van BSBI.

Verblijfsvergunning na de studie

Na het succesvol afronden van je opleiding, kun je een verblijfsvergunning voor na de studie aanvragen tot maximaal 18 maanden. Dit geeft u de mogelijkheid om te profiteren van economische kansen in heel Duitsland.

112194_110926_BSBI.png

Na aankondigingen van reisverboden, uitgaansverboden en beperkingen van het openbaar verkeer, reageerde BSBI snel en begon het maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat studenten konden blijven leren, ook al hadden ze geen toegang tot de Berlijnse campus. Sinds 12 maart geven docenten online lezingen.

BSBI erkent dat veel landen nu vastzitten om de verspreiding van het virus te voorkomen. Dit kan betekenen dat u uw visum niet kunt verkrijgen of naar Duitsland kunt vliegen. Daarom hebben we een late aankomstdatum (3 juli) gecreëerd voor onze intake in mei 2020. Als u door de crisis geen visum kunt krijgen, kunt u ook uitstellen voor latere innames: oktober 2020 of februari 2021.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Lees Minder