Filter
MBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

4 Masters in Bedrijfskunde in Duurzame Economische Studies 2020

Een MBA is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die hun postdoctorale studies op het gebied van bedrijfsbeheer en administratie voltooien. Traditioneel gezien zijn Master of Business Administration-programma's ontworpen om individuen uit te rusten met de kwalificaties die te vinden zijn in bedrijfsleiders over de hele wereld.

Veel mensen willen weten, wat is een MBA in Sustainable Economic Studies? Vanwege de huidige toestand van de wereldeconomie en het milieu zoeken steeds meer organisaties naar manieren om hun impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de kosten laag te houden. Dit programma is bedoeld om studenten te leren hoe dit te doen, door hen de tools te geven die ze nodig hebben om milieuvraagstukken te verkennen en te bestrijden en om nieuwe ondernemerskansen te creëren wanneer zich nieuwe problemen voordoen. Gedurende de loop van hun studie kunnen studenten leren om complexe milieuproblemen te begrijpen en te analyseren en inzicht te krijgen in hoe korte- en langetermijnveranderingen de toekomst van de planeet en de wereldeconomie kunnen beïnvloeden en wat nodig is om een ​​succesvol, milieuvriendelijke organisatie.

Personen met een diploma in duurzame economische studies hebben over het algemeen een sterk moreel karakter, een aangeboren altruïsme en een benijdenswaardige kennis van het bedrijf. De eerste twee eigenschappen kunnen hen goed van dienst zijn in alle aspecten van het leven, terwijl de slimme manier van werken hen kan helpen bij het behalen van succes op zowat elk gebied.

De kosten van een postgraduaat variëren sterk. Waar een individu ervoor kiest om naar school te gaan, wat is de duur van het programma en of cursussen online of in de klas worden aangeboden, kan van invloed zijn op de totale kosten van het lesgeld.

Omdat steeds meer bedrijven zich richten op het verminderen van hun ecologische voetafdruk, hebben mensen met een postgraduaat in duurzame economische studies de mogelijkheid om vele opwindende carrières op meerdere gebieden te verkennen. Afgestudeerden kunnen succes vinden in de sectoren juridische zaken, energie, financiën, overheid of toerisme en gastvrijheid. Ze kunnen functietitels hebben zoals operations manager, energieconsultant of kostenanalist.

Online cursussen bieden flexibiliteit voor mensen met al drukke schema's. Om een ​​school bij u in de buurt te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Duurzame Economische Studies

ESLSCA Business School

Aan het einde van de training, studenten en stagiairs, hebben toekomstige gespecialiseerde deskundige leidinggevenden getraind in goede praktijken van duurzaamheid en beh ... [+]

Doelstellingen en voordelen van het programma

Aan het einde van de training, studenten en stagiairs, hebben toekomstige gespecialiseerde deskundige leidinggevenden getraind in goede praktijken op het gebied van duurzaamheid en het beheersen van de uitdagingen van duurzame ontwikkeling / SDG - CSR om de transformatie, aanpassing en prestaties van organisaties te optimaliseren, zal in staat zijn om:

Inzicht in de contexten van de opkomst van CSR en duurzame ontwikkeling / Klimaatovereenkomst SDG / Parijs, de doelstellingen van deze modellen, de bestaande verbanden daartussen, en de manier waarop deze van invloed zijn op het moderne management van kapitalistische ondernemingen en organisaties in het algemeenBeheers de goede praktijken die van organisaties worden verwacht op het gebied van CSR - Duurzame ontwikkeling (SD)Passende besluitvormingsinstrumenten om CSR-SD te operationaliseren: masterevaluatie en diagnostische hulpmiddelen, ontwikkelen van aanbevelingen en actieplannen, leiden en testen van verandering, evalueren van de monitoring van stappen van relevante indicatorenDe voordelen voor bedrijven, organisaties en gebieden beter begrijpen van een verbintenis tot CSR - SD; de actoren sensibiliseren voor de vraagstukken van duurzame ontwikkeling, een overtuigende communicatiestrategie ontwikkelen en de benadering van organisaties verbeterenImplementeer beleid en strategieën voor milieu en duurzame ontwikkeling met betrekking tot belangrijke kwesties in sectoren of landenNeem leiding over en beheer innovatieve projecten op het gebied van milieu en duurzame ontwikkelingOpzetten en controleren van certificeerbare of niet-certificeerbare managementsystemen die gericht zijn op specifieke doelstellingen zoals: het management dat verantwoordelijk is voor de evenementactiviteit; verantwoord inkoopbeheer of integratie van SD / CSR-issues in het inkoopproces; risicobeheer; energiebeheer; voedselveiligheidsbeheer; kwaliteitsbeheer; beheer van... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Kazakh British Technical University (KBTU)

MBA in Managing Green Economy biedt diepgaande kennis over een fundamenteel belangrijk nieuw gebied van onze economie en samenleving, en kijkt hoe de ontwikkeling van mil ... [+]

De MBA-programma's van KBTU Business School zijn gericht op het opleiden en voorbereiden van studenten op leidinggevende functies. We moedigen wereldwijde visie en begrip van transnationale cultuur aan en ontwikkelen de vaardigheden van studenten om creatieve en rationele oplossingen te vinden voor de uitdagingen van zakendoen in de complexe, onderling verbonden wereld van vandaag. Onze afgestudeerden ontwikkelen een bewustzijn van hoe bedrijven van elke omvang effectief kunnen worden beheerd, van start-up tot transnationaal bedrijf en strategieën implementeren die hun bedrijven naar succes leiden.

Onze MBA-programma's zijn ontworpen voor zowel ervaren beoefenaars die hun carrière willen revitaliseren of veranderen als voor jonge professionals die hun loopbaan willen opbouwen. Het programma is gestructureerd om studenten te voorzien van geavanceerde zakelijke kennis op verschillende functionele gebieden, baanbrekend leiderschap en besluitvormingsvaardigheden op strategisch niveau en gespecialiseerde kennis en vaardigheden.... [-]

Kazachstan Almaty
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Aberystwyth University Business School

Met de Aberystwyth MBA kunt u een beter begrip ontwikkelen van managementvaardigheden en -concepten op hoger niveau en hun toepassing in praktijksituaties. Als deelnemer ... [+]

De Aberystwyth MBA wordt gegeven door middel van een uitgebalanceerd curriculum, inclusief theorie, workshops en casestudy's uit de internationale arena. Een belangrijke doelstelling is om relevante analytische training te geven in de nieuwste strategische management- en organisatieontwikkelingen in zowel de publieke als de private sector. Je verzamelt en analyseert relevante informatie over een aantal gebieden met betrekking tot een actuele situatie, synthetiseert de informatie in een vorm die geschikt is voor de evaluatie van besluitalternatieven, en gaat in gesprek met mensen met verschillende culturele achtergronden om het niveau van organisatiebewustzijn en denken te verhogen .

Als deelnemer aan het MBA-programma, zul je de huidige managementtheorie bestuderen en erkende beste praktijken op gebieden zoals leiderschap, operations, corporate governance en duurzaamheid. Het programma omvat dekking van human resource management en gedrag van organisaties. De studie van financiële analyse en besluitvorming benadrukt het gebruik van financiële en boekhoudkundige gegevens om strategische beslissingen en operaties te informeren en te verbeteren. De dekking van bedrijfseconomie benadrukt de externe context, evenals de economische basis, voor zakelijke besluitvorming over een reeks functionele gebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Aberystwyth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Robert Kennedy College

De MBA in Finance and Sustainability cursus geeft een uitgebreide inleiding op het gebied van duurzame financiering met een analyse van de sociale, ethische en bestuurlij ... [+]

De MBA in Finance and Sustainability cursus geeft een uitgebreide inleiding op het gebied van duurzame financiering met een analyse van de sociale, ethische en bestuurlijke dimensies van de verschillende sectoren financiële dienstverlening, en evalueert aanverwante initiatieven van zowel private als publieke-benefit perspectieven.

De MBA-programma's hebben veel baat bij de internationaliteit afgeleid van het werven van studenten uit de hele wereld, en op basis van goed gekwalificeerde docenten in hun vakgebied.

Leren op premier prive-universiteit van Zwitserland en afstuderen met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en uit de Universiteit van Cumbria.

DUUR

Minimaal 12 maanden, maximaal 4 jaar.... [-]

Zwitserland Zürich Zwitserland Online Verenigd Koninkrijk Stad Carlisle  + 1 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands