Filter
MBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 4 MBA Programma's in Duurzame Economische Studies 2019

Een MBA is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die hun postdoctorale studies op het gebied van bedrijfsbeheer en administratie voltooien. Traditioneel gezien zijn Master of Business Administration-programma's ontworpen om individuen uit te rusten met de kwalificaties die te vinden zijn in bedrijfsleiders over de hele wereld.

Veel mensen willen weten, wat is een MBA in Sustainable Economic Studies? Vanwege de huidige toestand van de wereldeconomie en het milieu zoeken steeds meer organisaties naar manieren om hun impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de kosten laag te houden. Dit programma is bedoeld om studenten te leren hoe dit te doen, door hen de tools te geven die ze nodig hebben om milieuvraagstukken te verkennen en te bestrijden en om nieuwe ondernemerskansen te creëren wanneer zich nieuwe problemen voordoen. Gedurende de loop van hun studie kunnen studenten leren om complexe milieuproblemen te begrijpen en te analyseren en inzicht te krijgen in hoe korte- en langetermijnveranderingen de toekomst van de planeet en de wereldeconomie kunnen beïnvloeden en wat nodig is om een ​​succesvol, milieuvriendelijke organisatie.

Personen met een diploma in duurzame economische studies hebben over het algemeen een sterk moreel karakter, een aangeboren altruïsme en een benijdenswaardige kennis van het bedrijf. De eerste twee eigenschappen kunnen hen goed van dienst zijn in alle aspecten van het leven, terwijl de slimme manier van werken hen kan helpen bij het behalen van succes op zowat elk gebied.

De kosten van een postgraduaat variëren sterk. Waar een individu ervoor kiest om naar school te gaan, wat is de duur van het programma en of cursussen online of in de klas worden aangeboden, kan van invloed zijn op de totale kosten van het lesgeld.

Omdat steeds meer bedrijven zich richten op het verminderen van hun ecologische voetafdruk, hebben mensen met een postgraduaat in duurzame economische studies de mogelijkheid om vele opwindende carrières op meerdere gebieden te verkennen. Afgestudeerden kunnen succes vinden in de sectoren juridische zaken, energie, financiën, overheid of toerisme en gastvrijheid. Ze kunnen functietitels hebben zoals operations manager, energieconsultant of kostenanalist.

Online cursussen bieden flexibiliteit voor mensen met al drukke schema's. Om een ​​school bij u in de buurt te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Duurzame Economische Studies

ESLSCA Business School

Aan het einde van de training, studenten en stagiairs, hebben toekomstige gespecialiseerde deskundige leidinggevenden getraind in goede praktijken van duurzaamheid en beh ... [+]

Doelstellingen en voordelen van het programma

Aan het einde van de training, studenten en stagiairs, hebben toekomstige gespecialiseerde deskundige leidinggevenden getraind in goede praktijken op het gebied van duurzaamheid en het beheersen van de uitdagingen van duurzame ontwikkeling / SDG - CSR om de transformatie, aanpassing en prestaties van organisaties te optimaliseren, zal in staat zijn om:

Inzicht in de contexten van de opkomst van CSR en duurzame ontwikkeling / Klimaatovereenkomst SDG / Parijs, de doelstellingen van deze modellen, de bestaande verbanden daartussen, en de manier waarop deze van invloed zijn op het moderne management van kapitalistische ondernemingen en organisaties in het algemeenBeheers de goede praktijken die van organisaties worden verwacht op het gebied van CSR - Duurzame ontwikkeling (SD)Passende besluitvormingsinstrumenten om CSR-SD te operationaliseren: masterevaluatie en diagnostische hulpmiddelen, ontwikkelen van aanbevelingen en actieplannen, leiden en testen van verandering, evalueren van de monitoring van stappen van relevante indicatorenDe voordelen voor bedrijven, organisaties en gebieden beter begrijpen van een verbintenis tot CSR - SD; de actoren sensibiliseren voor de vraagstukken van duurzame ontwikkeling, een overtuigende communicatiestrategie ontwikkelen en de benadering van organisaties verbeterenImplementeer beleid en strategieën voor milieu en duurzame ontwikkeling met betrekking tot belangrijke kwesties in sectoren of landenNeem leiding over en beheer innovatieve projecten op het gebied van milieu en duurzame ontwikkelingOpzetten en controleren van certificeerbare of niet-certificeerbare managementsystemen die gericht zijn op specifieke doelstellingen zoals: het management dat verantwoordelijk is voor de evenementactiviteit; verantwoord inkoopbeheer of integratie van SD / CSR-issues in het inkoopproces; risicobeheer; energiebeheer; voedselveiligheidsbeheer; kwaliteitsbeheer; beheer van... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Robert Kennedy College

De MBA in Finance and Sustainability cursus geeft een uitgebreide inleiding op het gebied van duurzame financiering met een analyse van de sociale, ethische en bestuurlij ... [+]

De MBA in Finance and Sustainability cursus geeft een uitgebreide inleiding op het gebied van duurzame financiering met een analyse van de sociale, ethische en bestuurlijke dimensies van de verschillende sectoren financiële dienstverlening, en evalueert aanverwante initiatieven van zowel private als publieke-benefit perspectieven.

De MBA-programma's hebben veel baat bij de internationaliteit afgeleid van het werven van studenten uit de hele wereld, en op basis van goed gekwalificeerde docenten in hun vakgebied.

Leren op premier prive-universiteit van Zwitserland en afstuderen met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en uit de Universiteit van Cumbria.

DUUR

Minimaal 12 maanden, maximaal 4 jaar.... [-]

Zwitserland Zürich Switzerland Online Verenigd Koninkrijk City of Carlisle  + 1 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

-

[-]
Kazachstan Alma-Ata
September 2019
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Business School Lausanne

De EMBA in Sustainable Business is een uniek programma in Zwitserland dat MBA-educatie combineert met een diepe duik in zakelijke duurzaamheid. ... [+]

Programma overzicht

De E / MBA in Sustainable Business is een uniek programma in Zwitserland dat E / MBA-onderwijs combineert met een diepe duik in zakelijke duurzaamheid. Het is ideaal voor deelnemers en professionals die willen voortbouwen op hun bestaande ervaring om een echte impact te hebben op het bedrijfsleven.

Dit programma combineert twee programma's tot één, de E / MBA en het Diploma in Duurzaam Zakendoen, resulterend in een holistische leerervaring die de manier waarop u het bedrijf en uzelf definieert, zult transformeren in het leiden van verandering en innovatie voor een betere wereld. In de praktijk volg je alle basiscursussen uit het E / MBA-programma en ga je verder met de specialisatie in duurzaamheid. Het resultaat is een programma dat u tot een zelfbewuste, deskundige en duurzaamheidsbewuste businesspartner maakt.... [-]

Zwitserland Lausanne
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands