MBA in Economie

Beste 2 MBA's in Economie 2018

Studenten die een hogere opleiding in bedrijfsadministratie volgen dan cursussen aangeboden in een typische niet-gegradueerdenopleiding, kunnen een MBA ontvangen. Een Master of Business Administration geeft aan dat een persoon geavanceerde kennis heeft in focussen zoals marketing, financiën, boekhouding en bedrijfsvoering.

Wat is een MBA in Economics? Een masteropleiding in de economie richt zich op het trainen van individuen om strategisch denken uit te oefenen in moeilijke financiële en zakelijke situaties, vooral omdat ze betrekking hebben op de klant. Cursussen hebben de neiging zich te concentreren op het onderwijzen van studenten om informatieonderzoek te optimaliseren, complexe situaties te analyseren, haalbare oplossingen te ontwikkelen, legitieme bronnen van talent te identificeren en nuttige kennis te produceren voor tactische besluitvorming. Vanwege de toegenomen turbulentie tussen landen, kunnen instructeurs er ook voor kiezen zich te concentreren op informatieoorlogvoering en hoe ze spanningen kunnen verlichten.

Afgestudeerden van het programma hebben over het algemeen sterke analytische capaciteiten, die hen goed kunnen dienen in zowel hun professionele als zakelijke leven. Velen hebben ook een scherp probleemoplossend vermogen en een talent voor het verlichten van complexe situaties. Elk van deze eigenschappen kan nuttig zijn op elk professioneel gebied.

De kosten van collegegeld variëren enorm, dus er is geen echte manier om te weten hoeveel een MBA in Economics een student kan kosten zonder eerst met een adviseur te spreken. Om deze reden is het belangrijk dat een persoon zijn of haar onderzoek doet voordat hij zich inschrijft.

Mensen met een diploma in economie zijn tegenwoordig erg in trek en als zodanig kunnen afgestudeerden de kans krijgen om vele opwindende loopbaantrajecten na te streven. Enkele voorbeelden van functietitels zijn beleidsanalist, econoom, budgetanalist, statisticus, overheidseconoom, marktonderzoeker, consultant, data scientist en hoogleraar. Individuen kunnen succes vinden in de overheidssector of de academische wereld.

Veel instellingen bieden een MBA in Economics. Online cursussen worden steeds populairder vanwege hun gemak. Als je klaar bent om te beginnen met je opleiding, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

MBA Gespecialiseerd In Strategie En Economische Intelligentie

ESLSCA Business School
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Frankrijk Parijs

De MBA in Strategie en Intelligence richt zich op studenten, business school, ingenieur, IEP en professionals. [+]

Gemaakt in 1997, naar aanleiding van de aanbevelingen van het Comité van Intelligence en Strategie Bedrijven, onder leiding van Henri Martre in de Algemene Planning Commissie, de School of Economic Warfare is nu de business intelligence verwijzing training in Frankrijk.

Lesgeven in EMT is gebaseerd op vier leidende principes:

Optimaliseer informatie te zoeken Identificeer goede bronnen van deskundigheid Analyseren van complexe situaties Produceer nuttige kennis voor besluitvormers

De EMT is de enige opleiding in business intelligence aanbieden van een breed scala van het veld oefeningen die passen in de strategie van de klant. Gedurende het jaar, onze studenten hebben te maken met concrete gevallen in een groeiend gevoel van moeilijkheden.... [-]


Mba Beheer

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Orlando Miramar

De afgestudeerde programma in Business Administration aan de School of Business Administration aan de Metropolitan University biedt een Master in Business Administration hoofdvak Management. [+]

De afgestudeerde programma in Business Administration aan de School of Business Administration aan de Metropolitan University biedt een Master in Business Administration hoofdvak Management. Metro campussen Orlando / South Florida geleerd deze discipline in de administratie. Het programma biedt een uitstekende curriculum dat bereidt studenten voor op leidinggevende verantwoordelijkheid effectief en efficiënt te nemen, de gewenste in organisaties vandaag de dag.

De academische ervaring van het programma geeft studenten de mogelijkheid om de vaardigheden die nodig zijn op het gebied van Business Administration te ontwikkelen, zullen ze in staat zijn om het management en leidinggevende posities in de publieke en private sector te nemen. Het programma draagt ​​ook bij aan de vorming van studenten opgeleid en ervaren, in staat om persoonlijke en professionele doelen te bereiken.... [-]