MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd MBA Programma's in Economische studies 2019/2020

Studenten vragen zich vaak af of hun beslissing om uit te stappen van de corporate wereld en beginnen aan een dure MBA was verstandig. Tot voor kort was het moeilijkste deel van een MBA krijgen door een top business school aanvaard. Het hebben van een MBA was het equivalent van tussen de twee-en-een-half tot vier jaar extra waardering ervaring. Het is in tijden als deze dat je de werkelijke waarde van een MBA te realiseren.

MBA Economie is echt een beroemde opleiding en verschillende professionals kiezen voor het. Dit komt omdat deze opleiding is bedoeld om de corporate leiders helpen bij het begrijpen van de financiële infrastructuur van de wereld. Afgezien van dat, deze opleiding helpt ook met diverse management technieken.

Deeltijd Master Bedrijfskunde in Economische studies

26 Resultaten in Economische studies Filter

MBA Finance

Concordia University Chicago
Campus Online Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden Oktober 2019 Verenigde Staten Chicago +2 more

Finance biedt u een solide basis in financieel beheer en een goed begrip van openbare en particuliere financiële processen, financiële markten, analyse en investeringen in een wereld waar financiën een internationale taal is.

Global MBA Online (Financieel management)

London School of Business & Finance
Online Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden Oktober 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

London School of Business and Finance, in samenwerking met de International Telematic University UNINETTUNO, is er trots op hun internationaal erkende online Global MBA-programma aan te bieden aan de meest ambitieuze studenten over de hele wereld. Met vier innames per jaar in januari, april, juli en oktober en studieperioden variërend van 18-36 maanden, creëer je je eigen schema.

Master of Business Administration (financiën)

Arden University
Online Voltijd Deeltijd 18 - 50 maanden Januari 2020 Verenigd Koninkrijk Coventry +1 more

Dit online MBA (Finance) -programma van Arden University is ontworpen voor managers die op zoek zijn naar de stap naar een strategische rol, gericht op leiderschapskwaliteiten, bedrijfsduurzaamheid en het bedenken van strategische modellen.

MBA in Islamic Finance

Gulf College Oman
Campus Voltijd Deeltijd 14 - 24 maanden September 2019 Oman Seeb +1 more

Het programma wordt aangeboden in academische samenwerking met Cardiff Metropolitan University, VK

Online MBA Risk Management - University of Cumbria (VK)

Robert Kennedy College
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaren Open Inschrijving Zwitserland Switzerland Online Verenigd Koninkrijk UK Online City of Carlisle +4 more

De MBA is de belangrijkste managementkwalificatie voor managers. Ontworpen voor uw succes, creëert de MBA onderscheidende managers met een uitgebreide kennis van de nieuwste zakelijke praktijken.

Master of Business Administration (MBA) in Finance

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Open Inschrijving Oostenrijk Wenen +1 more

Als u op zoek bent om uw carrière te verbeteren in financieel management, of een carrière in de financiële sector of afdeling van een bedrijf nastreven, dan zal de MBA in Finance u in staat stellen om de sprong naar managementrollen te maken vanuit een bestaande positie of u voorbereiden op het betreden van een nieuwe rol op managementniveau.

Flexibele MBA - financiële bedrijven

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Campus Online Deeltijd 33 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten Baltimore +1 more

Flexibele MBA met een concentratie in financiële ondernemingen - online

Mba - een van de grootste in wereldwijde bankzaken en financiën

Lincoln University Of Business & Management
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 14 - 16 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten Sharjah +1 more

De Global Banking & Finance MBA is ontworpen voor professionals die streven naar een carrière in wereldwijd bankieren en financieren. Het zal u begeleiden bij het beheer en de technische vaardigheden, en je te ontwikkelen tot een breed geïnformeerde professional, in staat om aan de top van de internationale bancaire en financiële sector.

Master of Business Administration (MBA)

Touro College
Campus Deeltijd 2 - 3 jaren September 2019 Verenigde Staten New York City

Ons MBA-programma voorziet u van praktische leiderschapsvaardigheden en geavanceerde kennis om te gedijen in managementfuncties.

MBA Financieel Management

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +3 more

Het beheer van de financiële prestaties van de MBA biedt u vele mogelijkheden om meer te weten te komen over het financieel management van een bedrijf, het waarderen van beleggingen in effecten en andere activa en de algemene structuur en werking van financiële instellingen en markten. U kunt cursussen kiezen waarmee u een algemene financiële specialisatie kunt voltooien of een specialisatie gericht op bedrijfsfinanciering, beleggingsbeheer of financiële instellingen.

Master in de bedrijfsadministratie: risicobeheer

St. John's University Online
Online Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden September 2019 Verenigde Staten Queens +1 more

Het online MBA-programma Risk Management and Insurance van St. John's Tobin College of Business onderzoekt de functionele aspecten van risico- en wereldwijde verzekeringsmarkten.

MBA in Blockchain Management

EU Business School
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Januari 2020 Spanje Barcelona Zwitserland Genève Montreux Duitsland München Switzerland Online +9 more

Blockchain, de technologie achter Bitcoin en andere cryptocurrencies, belooft een van de meest invloedrijke en belangrijke opkomende technologieën in de 21ste eeuw in verschillende sectoren te zijn. De MBA in Blockchain Management onderzoekt hoe dit een revolutie teweeg kan brengen in de economie en tegelijkertijd enkele van de meest urgente problemen in de samenleving aanpakt, zoals vertrouwen, transparantie, inclusieve participatie en eerlijke handel. Je krijgt een diepgaand, panoramisch inzicht in de fundamenten van blockchain, terwijl je processen, werkwijzen en hulpmiddelen van deze ontwrichtende technologie kritisch evalueert.

MBA in Finance

Unicaf University (ZM)
Campus Online Voltijd Deeltijd September 2019 Cyprus Larnaca Verenigde Staten New York City Griekenland Athene Roemenië Boekarest Verenigd Koninkrijk Londen Egypte Caïro Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenia Nairobi Nigeria Lagos Somalië Mogadishu Zambia Lusaka Jordanië Irbid Cyprus Online +28 more

Master of Business Administration (MBA) in Finance en Responsible Investment

Sustainability Management School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Februari 2020 Zwitserland Gland +1 more

Een overwegend professioneel gericht onderwijs dat zich richt op bedrijfsfinanciering en de bredere duurzaamheidsagenda voor verantwoord beleggen.

Master of Business Administration - Boekhouden

Seton Hall University Online
Online Deeltijd 36 maanden September 2019 Verenigde Staten South Orange

Via online programma's zoals onze Master of Business Administration, bieden we een intellectueel uitdagende omgeving, real-world ervaringen en de ondersteuning van een hechte gemeenschap die grote geesten voortstuwt.