MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd MBA Opleidingen in Economische studies 2019/2020 Europa

De MBA (Master of Business Administration) is een postgraduaat, dat wordt toegekend aan studenten die de studie van het bedrijfsleven onder de knie hebt. De MBA-diploma wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze en gewilde graden in de wereld te zijn.

Het hebben van een MBA in Economics leidt u naar een veelbelovende carrière in de corporate wereld. Private financiële instellingen en banken zijn enkele van de bedrijven die u kunt toepassen in en niet alleen dat, kunt u ook kijken naar publieke organisaties. Goed betaalde carrière, zoals econoom, financieel adviseur, opvoeder, regionale managementfuncties, statisticus en demograaf zijn enkele van uw potentiële kansen op werk.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

MBA Deeltijd in Economische studies Europa

29 Resultaten in Economische studies, Europa Filter

MBA in Finance

IUBH Online
Online Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden Open Inschrijving Duitsland Bad Honnef +1 more

Ons MBA-programma met een specialisatie in Finance

Mba - gespecialiseerd in ondernemings- en risicopreventie

IMF Business School Portugal
Online Deeltijd 720 uur Open Inschrijving Portugal Portugal Online

Dit MBA met specialisatie in IMF beroepsrisico risicopreventie in samenwerking met de Universiteit Camilo José Cela waarbij de leerlingen een beter begrip van de werkelijke omvang van de beroepsrisico's in verband met het werk te krijgen en hoe te voorkomen en te vermijden, evenals bij de voorbereiding van de beste business managers en leidinggevenden.

MBA met specialisatie in financiën en belastingen

IMF Business School Portugal
Online Deeltijd 2500 uur Open Inschrijving Portugal Portugal Online

Dit is een belangrijke kans voor alle managers, ongeacht hun basisopleiding die wensen om uw carrière of uw bedrijf te ontwerpen om nieuwe horizonten. De Executive MBA IESF is een uitstekend platform en beslissende stap op weg naar de toekomst in andere hoedanigheid levels, deskundigheid en innovatie te lanceren.

Master in de boekhouding en het financiële beheer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Voltijd Deeltijd 16 - 20 maanden Open Inschrijving Zwitserland Zürich +1 more

De Master (MBA) in Accounting en Financieel Management opleiding is ideaal voor studenten die willen hun kennis te vergroten en zich richten op het beheer op basis van de financiële afdeling.

Mba in de sociale en economische initiatieven

ISEAD Business School
Online Voltijd Deeltijd September 2019 Spanje Madrid Colombia Bogota Verenigde Staten Miami +4 more

Ontwikkelen van kennis en vaardigheden om de complexe en veranderende uitdagingen van duurzame ontwikkeling en solidariteit aan te pakken, het verbeteren van duurzaam ondernemerschap in achtergestelde gebieden, de toepassing van de technieken van het management om het genereren van welvaart en werkgelegenheid te dienen.

MBA in finance

ISEAD Business School
Online Voltijd Deeltijd September 2019 Spanje Madrid Colombia Bogota Verenigde Staten Miami +4 more

Ontwikkelt deskundigheid in het beheer van het beheer van de exploitatie van het bedrijf van de gezamenlijke jaarrekening, financiële situaties voorkomen van de huidige operationele situatie en investeringen.

MBA Specialist in financiën

ESLSCA Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Oktober 2019 Frankrijk Parijs +1 more

In een omgeving waar globalisering zichzelf heeft opgelegd, een ingrijpende verandering in het monetaire en financiële stelsel, een versnelde deregulering, een "financialisering" van de economie, een grotere integratie van industriële en financiële activiteiten hebben geleid tot een zeer belangrijke ontwikkeling van financieel management activiteiten van organisaties.

MBA gespecialiseerd in handel - marktfinanciering

ESLSCA Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Oktober 2019 Frankrijk Parijs +1 more

Deze gespecialiseerde MBA biedt daarom de nodige vaardigheden om op alle media en alle soorten markten te werken. Zijn manier van rekruteren, zeer aangepast aan deze unieke professionele omgeving, is de kracht van zijn oude netwerk (1462 in 2017) nu aanwezig in de hele wereld en de originele pedagogische methodologie (situatie van Trading, Risk Management, Marathon van tests) maak het een van de verwijzingen naar veel handelaren, verkoop

MBA Specialist in internationaal zakenrecht - Management en financiën

ESLSCA Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Oktober 2019 Frankrijk Parijs +1 more

Sinds de effecten van globalisering als gevolg van toegenomen internationale concurrentie, worden bedrijven gedwongen om offensieve strategieën te ontwikkelen waarbij internationale juridische en fiscale technieken vereist zijn.

MBA in bedrijfskunde: financiën

University of Nicosia
Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters Vraag informatie aan Cyprus Nicosia +1 more

Het MBA-programma University of Nicosia is erop gericht studenten een solide basis te bieden voor bedrijfseducatie, zodat ze overal in de snel veranderende wereld van vandaag concurrerende managers effectieve managers kunnen worden. Dit programma heeft als doel om sterk geïntegreerd te worden in de context en praktisch door dicht bij de werkelijke bedrijfspraktijk te blijven. Het streeft ernaar de studenten te helpen hun management- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, effectief te opereren in een multiculturele omgeving en zich snel aan te passen aan veranderende sociale, politieke, wettelijke en economische omstandigheden.

MBA-specialisatie in integraal risicomanagement

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Deeltijd 1500 uur Open Inschrijving Spanje Spain Online

Met deze MBA kunt u een globale en integratieve visie op bedrijfsbeheer verwerven en dieper ingaan op de verschillende bedrijfsdomeinen (financiën, marketing, personeelszaken, logistiek en strategie) en zich richten op een profiel dat geïnteresseerd is in het bekleden van verantwoordelijke posities in verband met de Risicobeheer in elk type bedrijf.

MBA Specialty in Finance

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Deeltijd 1500 uur Open Inschrijving Spanje Spain Online

Deze MBA leidt managers op hoog niveau op die in staat zijn om creatieve en echte beslissingen te nemen, om het hoofd te bieden aan de steeds complexere en veranderende uitdagingen. Speciale nadruk wordt gelegd op het financiële en boekhoudkundige domein van het bedrijf, inclusief een economische benadering specifiek voor deze sector.

MBA | Financiën ─ online, blended of fulltime

EMAS Eurasian Management & Administration School
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 12 - 18 maanden Open Inschrijving Rusland Moskou Nizjni Novgorod Russia Online Oekraïne Kiev Wit-Rusland Minsk Kazachstan Alma-Ata +11 more

Studeer in het Engels! (1) Overal online, (2) Blended learning of (3) Fulltime op de campus in Rusland! Top-14 beste MBA's in Central

Gespecialiseerde MBA - Audit en Management Control

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Oktober 2019 Frankrijk Parijs +1 more

De audit of management control manager is de kracht van een voorstel om risico's beter te beheren en de efficiëntie van het bedrijf te versterken. Naast zijn kernactiviteit zijn er multifunctionele en bestuurlijke functies: professionele intelligentie, operationele training, kwaliteitscontrole, enz.

Gespecialiseerde MBA - Bedrijfsfinanciering

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Oktober 2019 Frankrijk Parijs +1 more

Intensief programma voor het trainen van financiële managers die sleutelposities kunnen innemen in bedrijven door hun financieel beleid te begeleiden op alle aspecten (budget, controle, management, belastingen); training waarvan de pedagogische modellen twee keer per jaar worden herwerkt en aangepast om zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de verwachtingen van de arbeidsmarkt; diploma erkend als RNCP niveau I; programma's in 2 academische jaren, elk met een onderwijs in zakelijke vaardigheden en transversaal.