Filter
MBA
Maleisië Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Zoek Deeltijd MBA Opleidingen in Economische studies in Maleisië 2019/2020

De MBA is verreweg de meest succesvolle graad van de 20e eeuw. Kijk naar de Amerikaanse statistieken. De eerste graad is niet uit totdat de jaren 1900 gegeven. Tegen het einde van de 20e eeuw had het een marktaandeel van 27% van alle afgestudeerde graden uitgedeeld.

Economie is een studiegebied waarin onderwerpen van rijkdom, bankieren, financiën, koper en distributeur trends, recessies en meer worden onderzocht. Dit onderwerp heeft betrekking op de productie en consumptie van goederen en diensten zoals zij betrekking hebben op particulieren, bedrijven en naties.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Deeltijd MBA Programma in Economische studies in Maleisië

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in Azië

1 Resultaten in Economische studies, Maleisië

Nilai University

Nilai University de postdoctorale programma's van Nilai University in Business Administration kunt u profiteren van de beste carrièremogelijkheden wereldwijd. Verbeter uw ... [+]

Nilai University de postdoctorale programma's van Nilai University in Business Administration kunt u profiteren van de beste carrièremogelijkheden wereldwijd. Verbeter uw leerervaring door middel van deze programma's door holistische theoretische kennis op te doen en een beter begrip van het vakgebied als professional te krijgen. Wees een zelfverzekerde professional op gebieden zoals bankieren, financiën, marketing, management en human resource management. Je zult tijdens je cursus praktische ervaring opdoen die je zal helpen de vaardigheden die je via dit programma hebt geleerd in praktijksituaties toe te passen. Deze programma's zijn ideaal voor diegenen die een lonende carrière op zakelijk gebied zoeken.... [-]

Maleisië Bandar Baru Nilai
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands