Filter
MBA
Maleisië Nilai Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd MBA Opleidingen in Economische studies in de Verenigde Nilai Maleisië 2019/2020

Een Master of Business Administration (MBA) wordt toegekend aan studenten die een opleiding die verschillende aspecten van het bedrijfsleven, inclusief marketing, finance, accounting en human resources verkent voltooien. Het is zowel een professionele terminal graad.

MBA Economie is echt een beroemde opleiding en verschillende professionals kiezen voor het. Dit komt omdat deze opleiding is bedoeld om de corporate leiders helpen bij het begrijpen van de financiële infrastructuur van de wereld. Afgezien van dat, deze opleiding helpt ook met diverse management technieken.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

De prachtige stad Nilai is een van de booming plaatsen van Maleisië. Nilai heeft een aantal van de beste technologie en onderzoek gebaseerde universiteiten van Maleisië. Nilai University is bekend om zijn topklasse onderwijssysteem.

Deeltijd Master Bedrijfskunde in Economische studies in de Verenigde Nilai in Maleisië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Nilai

Graden
Plaats
Maleisië
Nilai
Studievorm
Tempo
Nilai University

Nilai University de postdoctorale programma's van Nilai University in Business Administration kunt u profiteren van de beste carrièremogelijkheden wereldwijd. Verbeter uw ... [+]

Nilai University de postdoctorale programma's van Nilai University in Business Administration kunt u profiteren van de beste carrièremogelijkheden wereldwijd. Verbeter uw leerervaring door middel van deze programma's door holistische theoretische kennis op te doen en een beter begrip van het vakgebied als professional te krijgen. Wees een zelfverzekerde professional op gebieden zoals bankieren, financiën, marketing, management en human resource management. Je zult tijdens je cursus praktische ervaring opdoen die je zal helpen de vaardigheden die je via dit programma hebt geleerd in praktijksituaties toe te passen. Deze programma's zijn ideaal voor diegenen die een lonende carrière op zakelijk gebied zoeken.... [-]

Maleisië Bandar Baru Nilai
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands