Filter
MBA
Midden-Amerika en het Caribisch gebied Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters in Bedrijfskunde in Economische studies in Midden-Amerika en het Caribisch gebied 2019

Een Master of Business Administration, die bekend staat als een MBA, is een graduaat toegekend aan degenen die een programma gericht op de bedrijfsvoering te voltooien. Finance, accounting, human resources, en andere business-gerelateerde onderwerpen zijn gericht op.

Economie is een studiegebied waarin onderwerpen van rijkdom, bankieren, financiën, koper en distributeur trends, recessies en meer worden onderzocht. Dit onderwerp heeft betrekking op de productie en consumptie van goederen en diensten zoals zij betrekking hebben op particulieren, bedrijven en naties.

Als voor de onderwijsorganisaties van Midden-Amerika, zijn ze verbeteren. Veel Amerikaanse hogescholen en universiteiten lopen buitenlandse klassen in Midden-Amerika en de Cariben, en ze zijn altijd tot de meest populaire. En zelfs als de full-time learning door de Amerikanen is niet traditioneel toegelaten, is het zeker wint in dit verband.

Master Bedrijfskunde in Economische studies in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Graden
Plaats
Midden-Amerika en het Caribisch gebied
Studievorm
Tempo
Universidad Metropolitana (UMET)

met specialisaties in Accounting, Finance, Human Resources, International Business, Management, Marketing en Technologie en informatiesystemen. ... [+]

De Graduate Program in Business Administration van de School of Business aan Universidad Metropolitana biedt een Master of Business Administration Degree met specialisaties in Accounting, Finance, Human Resources, International Business, Management, Marketing en technologie en informatiesystemen.

De academische ervaring in het programma laat studenten toe om de nodige competenties op het gebied van Bedrijfskunde te ontwikkelen, die hen in staat zullen stellen om leidinggevende en leidende posities in de publieke en private sector op zich te nemen. Het programma draagt ​​ook bij tot de vorming van de student als personen die geschoold en bekwaam zijn, in staat zijn om persoonlijke en professionele doelen te bereiken en in staat en bereid zijn om maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.... [-]

Puerto Rico San Juan
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands