MBASTUDIES.NL

Bekijk Deeltijd Masters in Bedrijfskunde in Economische studies in Oostenrijk 2019/2020

MBA staat voor Master in Business Administration en bestaat uit een programma van curriculum dat een stichting levert in de kernbegrippen van het bedrijfsleven, inclusief het management, financiën, economie, verkoop, marketing, human resource management en supply chain management.

MBA Economie is echt een beroemde opleiding en verschillende professionals kiezen voor het. Dit komt omdat deze opleiding is bedoeld om de corporate leiders helpen bij het begrijpen van de financiële infrastructuur van de wereld. Afgezien van dat, deze opleiding helpt ook met diverse management technieken.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Deeltijd MBA Programma in Economische studies in Oostenrijk

1 Resultaten in Economische studies, Oostenrijk Filter

Master of Business Administration (MBA) in Finance

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Open Inschrijving Oostenrijk Wenen +1 more

Als u op zoek bent om uw carrière te verbeteren in financieel management, of een carrière in de financiële sector of afdeling van een bedrijf nastreven, dan zal de MBA in Finance u in staat stellen om de sprong naar managementrollen te maken vanuit een bestaande positie of u voorbereiden op het betreden van een nieuwe rol op managementniveau.