MBASTUDIES.NL

Top Deeltijd MBA's in Economische studies in de Verenigde Wenen Oostenrijk 2019/2020

De MBA is verreweg de meest succesvolle graad van de 20e eeuw. Kijk naar de Amerikaanse statistieken. De eerste graad is niet uit totdat de jaren 1900 gegeven. Tegen het einde van de 20e eeuw had het een marktaandeel van 27% van alle afgestudeerde graden uitgedeeld.

MBA Economie is echt een beroemde opleiding en verschillende professionals kiezen voor het. Dit komt omdat deze opleiding is bedoeld om de corporate leiders helpen bij het begrijpen van de financiële infrastructuur van de wereld. Afgezien van dat, deze opleiding helpt ook met diverse management technieken.

De Republiek Oostenrijk heeft een enorme politieke, educatieve en artistieke cultuur. De geografie van Oostenrijk maakt het ook mogelijk voor alle soorten seizoensgebonden ervaringen.

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en heeft vele faciliteiten om die status passen. Onderwijs centra zijn in uitstekende conditie gaat mate van het hebben van internationale scholen, zoals American International School Wenen en Internationale Universiteit van Wenen.

Deeltijd Master in Bedrijfskunde in Economische studies in de Verenigde Wenen in Oostenrijk

1 Resultaten in Economische studies, Wenen Filter

Master of Business Administration (MBA) in Finance

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Open Inschrijving Oostenrijk Wenen +1 more

Als u op zoek bent om uw carrière te verbeteren in financieel management, of een carrière in de financiële sector of afdeling van een bedrijf nastreven, dan zal de MBA in Finance u in staat stellen om de sprong naar managementrollen te maken vanuit een bestaande positie of u voorbereiden op het betreden van een nieuwe rol op managementniveau.