Filter
MBA
Verenigde Staten Florida Boca Raton Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Masters Bedrijfskunde in Economische studies in de Verenigde Boca Raton Verenigde Staten 2019/2020

Een Master of Business Administration (MBA) is een professionele opleiding gegeven aan degenen die business management studeren aan een business school. Verschillende vormen van analyse en strategie zijn bedekt met inbegrip van operaties, marketing, finance en accounting.

Het hebben van een MBA in Economics leidt u naar een veelbelovende carrière in de corporate wereld. Private financiële instellingen en banken zijn enkele van de bedrijven die u kunt toepassen in en niet alleen dat, kunt u ook kijken naar publieke organisaties. Goed betaalde carrière, zoals econoom, financieel adviseur, opvoeder, regionale managementfuncties, statisticus en demograaf zijn enkele van uw potentiële kansen op werk.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Boca Raton in Palm Beach Florida is een stad die aspirant-studenten graag en is wel de "ontluikende college stad". Er zijn vijf grote universiteiten die men kan kiezen.

Deeltijd MBA Opleiding in Economische studies in de Verenigde Boca Raton in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Boca Raton

Lynn University

Het vermogen om op intelligente wijze financiën te beheren, zowel voor organisaties als voor individuen, is een zeer gewilde vaardigheden. Een finance MBA biedt u de moge ... [+]

Het vermogen om op intelligente wijze financiën te beheren, zowel voor organisaties als voor individuen, is een zeer gewilde vaardigheden. Een finance MBA biedt u de mogelijkheid om een ​​expert te worden in beleggen en portfoliobeheer.

Het programma biedt een grondig onderzoek van de industrienormen op het gebied van zowel individuele als bedrijfsinvesteringen, en helpt studenten het gevarieerde, dynamische landschap van financieel management te begrijpen. Je zult ook de ethische zorgen van de huidige financiële marktplaats en de implicaties van de wereldeconomie onderzoeken.

Je onderzoekt verschillende waarderingsmodellen, waaronder:

Capital Asset Pricing Model (CAPM)Arbitrageprijsbepalingstheorie (APT)Aandelenwaardering... [-]
Verenigde Staten Boca Raton
September 2019
Engels
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands