MBASTUDIES.NL

Top Deeltijd Masters in Bedrijfskunde in Economische studies in de Verenigde Maryland Verenigde Staten 2019/2020

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

Economie is een soort sociale wetenschap die zich bezighoudt met de voortgang en trends van het maatschappelijk verbruik en verdeling van rijkdom. Het bestudeert het gedrag van organisaties en populaties en hoe ze met middelen omgaan.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Master Bedrijfskunde in Economische studies in de Verenigde Maryland in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Economische studies, Maryland Filter

MBA Financieel Management

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +3 more

Het beheer van de financiële prestaties van de MBA biedt u vele mogelijkheden om meer te weten te komen over het financieel management van een bedrijf, het waarderen van beleggingen in effecten en andere activa en de algemene structuur en werking van financiële instellingen en markten. U kunt cursussen kiezen waarmee u een algemene financiële specialisatie kunt voltooien of een specialisatie gericht op bedrijfsfinanciering, beleggingsbeheer of financiële instellingen.

Flexibele MBA - financiële bedrijven

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Campus Online Deeltijd 33 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten Baltimore +1 more

Flexibele MBA met een concentratie in financiële ondernemingen - online