Filter
MBA
Verenigde Staten Ohio Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Top Deeltijd MBA Programma's in Economische studies in de Verenigde Ohio Verenigde Staten 2019/2020

De MBA (Master of Business Administration) is een postgraduaat, dat wordt toegekend aan studenten die de studie van het bedrijfsleven onder de knie hebt. De MBA-diploma wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze en gewilde graden in de wereld te zijn.

Het hebben van een MBA in Economics leidt u naar een veelbelovende carrière in de corporate wereld. Private financiële instellingen en banken zijn enkele van de bedrijven die u kunt toepassen in en niet alleen dat, kunt u ook kijken naar publieke organisaties. Goed betaalde carrière, zoals econoom, financieel adviseur, opvoeder, regionale managementfuncties, statisticus en demograaf zijn enkele van uw potentiële kansen op werk.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd MBA Opleiding in Economische studies in de Verenigde Ohio in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Economische studies, Ohio

Tiffin University

De financiële cursussen bieden een kans voor studenten om te leren over lokale, nationale en internationale economieën in samenwerken en concurrerende markten. Studenten ... [+]

financiën

De Finance concentratie stelt de student te bouwen op de stevige basis van de cursus werk in het MBA-programma en biedt studenten met een grotere blootstelling aan de economische en financiële handelspraktijken. De financiële cursussen bieden een kans voor studenten om te leren over lokale, nationale en internationale economieën in samenwerken en concurrerende markten.

Tiffin Universiteit 's Accreditaties:

Tiffin University wordt door de raad van Regenten van de staat Ohio bevoegd tot gunning van de MBA-graad. Het programma is regionaal geaccrediteerd door de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen. Het programma heeft ook een nationale en internationale stempel van goedkeuring met een accreditatie door de Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's.... [-]

Verenigde Staten Tiffin
September 2019
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands