MBASTUDIES.NL

Top Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Economische studies in de Verenigde Rochester Verenigde Staten 2019/2020

Gezien de kracht van een MBA en de deuren opent, het netwerk biedt en de probleemoplossende vaardigheden leert, business studenten moeten meer betrokken zijn bij hun opleiding en een bewuste inspanning te leveren om te begrijpen wat ze willen om eruit te komen van de hun MBA-diploma.

Economie is een studiegebied waarin onderwerpen van rijkdom, bankieren, financiƫn, koper en distributeur trends, recessies en meer worden onderzocht. Dit onderwerp heeft betrekking op de productie en consumptie van goederen en diensten zoals zij betrekking hebben op particulieren, bedrijven en naties.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Roanoke, een onafhankelijke stad ligt in het Gemenebest van Virginia. Instellingen voor hoger onderwijs in de stad lopen 2 jaar en 4 jaar opleidingen in een aantal gevallen.

Deeltijd MBA Programma in Economische studies in de Verenigde Rochester in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Economische studies, Rochester Filter

Master of Business Administration - Boekhouden

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Rochester +1 more

Krijg universele zakelijke en technologische vaardigheden die verder gaan dan boekhoudkundig en financieel beheer.